![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν ο τίτλος rarther αυτο explanitory, θα ήθελα να μάθω wouold μητρική πλακέτα που πλινθιοσύνολα SLI υποστήριξη, όπως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η αναβάθμιση σε SLI αργότερα, όμως, Iwas goinig για να πάρετε μια X38 σκάφους, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υποστήριξη SLI Ως εκ τούτου, θα ήθελα να μάθω που πλινθιοσύνολα κάνει υποστήριξη SLI, και απόψεις για το αν πραγματικά αξίζει τον κόπο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μόνο το nforce πλινθιοσύνολα
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ, είναι κάποια από αυτές πλινθιοσύνολα κάθε καλό; κάνουμε ό, τι άλλο να κάνουμε τόσο καλή ως σ. 35 ή X38 chipset; |
|
| |||
| |||
| Ναι έχω την ΕΒΓΑ 780i σκάφους τη μεγάλη |
|
| |||
| |||
| whats τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα των διαφόρων πλινθιοσύνολα; Υπάρχει μια σύγκριση κάπου; |
|
| |||
| |||
| και 780i SLI και υποστηρίζει μόνο x38 και x48 είναι corssfire είναι νεότερη από την x38 |
|
| |||
| |||
| εντάξει, είναι το μόνο x48 διασταυρούμενα πυρά πολύ; |
|
| |||
| |||
| Ναι μόνο τα nvidia chpisets είναι SLI (nforce) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ECS P4M800Pro M / b με Via Chipsets Πρόβλημα με ATi Κάρτες Γραφικών | swaman | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 28 Αυγούστου 2009 14:35 |
| Νέα εξέδρας: θα υποστηρίξει αυτό το Diablo III, με μικρή ή δεν υστέρηση; | sherelc | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 27 Μαΐου 2009 06:55 |
| Nvidia SLI σε άδεια για την Intel πλινθιοσύνολα | Carbon | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 16 Οκτ 2008 01:38 |
| Πλινθιοσύνολα ... Όμορφος. | Razer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 19 Μαρ 2008 17:54 |
| Πλινθιοσύνολα | pureflesh | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Ιουλ 2007 15:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |