![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos a cím rarther önálló explanitory, wouold Azt szeretném tudni, amely az alaplap SLI chipset támogatja, ahogy én is a fejlesztésre SLI később azonban I. Iwas goinig hogy egy X38 fórumon, de úgy tűnik, mintha azok nem támogatja SLI Ezért szeretném tudni, hogy melyikük SLI chipset nem támogatja, és a vélemények arról, hogy ténylegesen is megéri.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csak az nForce chipkészletek
| |||
| |||
| OK, köszi, minden, az említett chipset a jó? Mit tegyen meg mindent mást, mint a p35 vagy X38 chipset? |
|
| |||
| |||
| Ja nekem van a fórumon evga 780i a nagy |
|
| |||
| |||
| Mi az előnyök / hátrányok a különböző chipset? Van-e olyan összehasonlítási valahol? |
|
| |||
| |||
| Csak jól 780i SLI és támogatja az x38 és x48 az corssfire újabb, mint az x38 |
|
| |||
| |||
| OK, csak az x48 CrossFire is? |
|
| |||
| |||
| Ja csak az nvidia chpisets is SLI (nForce) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ECS P4M800PRO M / B, Via Chipsets Problem with ATI grafikus kártya | swaman | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | Augusztus 28, 2009 14:35 |
| Új ruha: támogatni fogja ezt a Diablo III keveset vagy egyáltalán nem telik? | sherelc | Általános fémáru Chat | 1 | 27. május 2009 06:55 |
| NVidia a licenc SLI Intel chipset | Carbon | Általános fémáru Chat | 6 | 16. október 2008 01:38 |
| Chipset ... Aranyos. | Razer | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 19. március 2008 17:54 |
| Chipset | pureflesh | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. július 2007 15:33 |
| Téma eszközök | |
| |