![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na pavadinimas rarther savarankiškai explanitory, aš wouold norėčiau sužinoti, kokia pagrindinė plokštė SLI chipsets parama, kaip man galėtų būti atnaujinti į SLI vėliau, tačiau aš Iwas goinig gauti X38 lenta, tačiau atrodo, kad jie nepalaiko SLI Todėl aš norėčiau žinoti, mikroschemų daryti remti SLI, ir nuomones apie tai, ar ji iš tikrųjų yra verta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik nForce mikroschemų rinkiniai
| |||
| |||
| Gerai, ačiū, bet yra tokių mikroschemų bet gera? jie daro visa kita taip gerai, kaip P35 ar X38 chipset? |
|
| |||
| |||
| yep turiu EVGA 780i lenta didelį |
|
| |||
| |||
| Kas privalumus / trūkumus įvairių mikroschemų? Ar yra palyginti kažkur? |
|
| |||
| |||
| ir 780i SLI palaiko tik X38 ir yra corssfire ir x48 yra naujesnė nei x38 |
|
| |||
| |||
| Gerai, yra tik x48 crossfire per? |
|
| |||
| |||
| Yep tik chpisets yra NVIDIA SLI (nForce) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| ECS P4M800PRO M / b su VIA Chipset Problema su ATI Graphics Cards | swaman | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Rugpjūtis 28, 2009 14:35 |
| Naujos įlaidai: ši parama bus Diablo III mažai arba jokio lag? | sherelc | General Hardware Chat | 1 | Gegužė 27, 2009 06:55 |
| NVIDIA SLI License Intel mikroschemų rinkiniai | Carbon | General Hardware Chat | 6 | 16 spalis 2008 01:38 |
| Chipset ... Žavingas. | Razer | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Kovas 19, 2008 17:54 |
| Chipset | pureflesh | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 23 liepa 2007 15:33 |
| Temos įrankiai | |
| |