![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па наслов је рартхер селф експланиторы, ја уоуолд желели да знају цхипсетс матична плоча која подржава сли, као што сам могао бити надоградњом на сли касније, међутим, ја Иуас гоиниг добити Кс38 плоче, међутим, чини се као да не подржавају сли , дакле, хтео бих да знате шта да урадите цхипсетс подршку сли, а мишљења о томе да ли је то заиста исплати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само нфорце цхипсетс
| |||
| |||
| ок, хвала, неке од тих цхипсетс било који добар? ли они учинити све што је остало као добри као п35 или Кс38 цхипсет? |
|
| |||
| |||
| ыеп имам евга 780и пансион својим великим |
|
| |||
| |||
| колико су предности / недостаци различитих цхипсетс? Има ли негде поређење? |
|
| |||
| |||
| добро 780и подржава сли је цорссфире и кс38 и кс48 је новији од кс38 |
|
| |||
| |||
| ок, само је кс48 унакрсно ватра превише? |
|
| |||
| |||
| ыеп само НВИДИА цхписетс су сли (нфорце) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕСЦ П4М800Про М / Б с Преко Света Проблем са АТИ графичке картице | суаман | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 28. Авг 2009 14:35 |
| Нови катарка: ово ће подржати диабле ИИИ са мало или без икаквих кашњења? | схерелц | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 27 мај 2009 06:55 |
| НВИДИА у лиценцу за сли Интел цхипсетс | Царбон | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 16 октобар 2008 01:38 |
| Цхипсетс ... Красан. | Разер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 19 март 2008 17:54 |
| Цхипсетс | пурефлесх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23. јула 2007 15:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |