![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну назві rarther самоврядування explanitory, wouold я хотів би знати, який чіпсет материнської плати підтримки SLI, як я можу бути Оновлення до SLI Пізніше, однак, я Iwas goinig отримати X38 Комісія, однак, як здається, вони не підтримують SLI Таким чином, я хотів би знати, які чіпсети підтримують SLI, а також думки про те, насправді коштує.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тільки чіпсети Nforce
| |||
| |||
| ОК, спасибі, будь-які з цих чіпсетів будь-який хороший? вони роблять все інше так добре, як P35 або X38 чіпсет? |
|
| |||
| |||
| Та я EVGA 780i рада свій великий |
|
| |||
| |||
| Whats переваги / недоліки різних чіпсетах? Чи десь порівняння? |
|
| |||
| |||
| також підтримує тільки 780i SLI X38 і є corssfire і X48 новіший, ніж X38 |
|
| |||
| |||
| ОК, це тільки x48 CrossFire теж? |
|
| |||
| |||
| Та тільки chpisets є NVIDIA SLI (Nforce) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ECS P4M800Pro M / B з Via Чіпсети Проблема з ATI Graphics карт | swaman | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 серпня 2009 14:35 |
| Нова установка: буде ця підтримка Diablo III з невеликим відставанням чи ні? | sherelc | Генеральний обладнання чат | 1 | 27 травня 2009 06:55 |
| NVidia ліцензувати SLI для чіпсетів Intel | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 6 | 16 жовтня 2008 01:38 |
| Чіпсети ... Дуже смачний. | Razer | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 березня 2008 17:54 |
| Чіпсети | pureflesh | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 липня 2007 15:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |