по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Избор на Heatsink за Socket 775

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 април 2009 г., 11:19
Новите държави Група

Default Избор на Heatsink за Socket 775

Аз бях с помощта на стандартен Intel heatsink, че дойде с моя Q6600 за около година и половина, сега, и след като кандидатства повторно топлинна гел наскоро, две от тласък карфици, използвани за да го счупи на място. Така че, тъй като сте решили, че получавам в замяна, тя може и да е добро. Аз съм в момента търси в NQ-3580; Гледаш няколко ревюта изглежда добър купуват. Единствената ми грижа е тя изисква фен залив, което е моя случай (NZXT Аполо), Но това е най-отпред, която е добра 40 см или така далеч от процесора. Дали някой знае дали тя ще достигне? Всеки, който има опит с течно охлаждане на затворени системи?

Още едно нещо: Възможно ли е да се използва тяло, различни от най-безполезна тласък карфици 775 гнезда употреба? Не мога да стоя тях. Моят mobo е Asus P5K Deluxe, ако тя помага.

Всички съвети много оценявам.
Old 19 април 2009 г., 13:15
Член Група

ако разбира Айв публикацията правото ви да прикрепите вентилатора / радиатора към предната решетка фен? този наистина не е добра идея, защото след това ще бъде разпенващ горещ въздух в твоя случай, вместо от нея. гледам на снимката, е фен скара в задната правото близо процесора, със сигурност може да използва това?

и ако тази снимка на сканиране е да мащаб, няма начин да го достигнат отпред, тези тръби могат да бъдат 20 см най-много.
Old 19 април 2009 г., 16:32
Номер на групата

Безполезни за парите, опитайте по-S1283 с backplate, ще ви позволи да се избегне pushpins, лесни за инсталиране, и е порядък евтини.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 април 2009 г., 19:03
Новите държави Група

mctw: залива в предната част е разположено по такъв начин, че тя трябва да бъде разпенващ въздуха, не, а задната е вече заета с вентилатор, което дойде със случая; не изглежда като има лесен начин да се движи / го махна ... Но да, гледаш тази снимка, това е съмнително. Благодарности.

Carbon: Наистина ли? Аз бях чувал много хвалят за това, бидейки expectedly тихо и лесни за инсталиране, с близки резултати за по-висок клас въздушно базирани "потъва, без стойност онзи много повече ...
Както и да е, аз съм хареса на backplate идея. Дали тя общи за радиатори за да ви позволи да използвате едно гнездо с 775?
Old 19 април 2009, 19:32
Новите държави Група

Carbon: Търсите по няколко рецензии, на S1283 е доста впечатляващо. Аз ще ви доверие решението по него, вие знаете повече от мен. Единствената ми грижа е как безопасно да бъде във вертикално случай?
Old 19 април 2009 г., 20:15
Номер на групата

Ако се оправи, както в пространството и въздушния поток. Повечето от 775 въздушни HSFs използване backplates, поне добрите във всеки случай.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 19 април 2009 г., 21:06
Новите държави Група

Мислех си още нещо, дали ще се отрази на теглото отблизо как тя се свързва с процесора във времето, но аз предполагам на backplate ще сортиране, че така или иначе. Благодаря на всички за помощ!
Old 20 Април 2009, 09:05
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от tobz1000 View Post
задната част е вече заета с вентилатор, което дойде със случая; не изглежда като има лесен начин да се премества / го махна
А отвертка?
Old 27 април 2009 г., 08:28
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
А отвертка?
В винтове изглеждат те сте имали главите си, шлифована определяне ...
Old 27 април 2009 г., 08:42
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от tobz1000 View Post
В винтове изглеждат те сте имали главите си, шлифована определяне ...
О OK честни един, вероятно е гаранция нещо.

Бях изкушен да каже нещо като "А да, и повечето хора ги наричам нокти"

Но не съм чувал за РС с гвоздеи стопанство неща заедно, така ще ви позволи да се

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
USB Socket проблеми SteveM Общи Хардуер Чат 2 23rd Jul 2008 13:00
Награда за сокет 775 въздушен охладител thingie2 Процесори, дънни платки & RAM 17 19 Юли 2008 02:59
Wanted: Socket 939 FX-60 място CJ Used Пазар 3 26 май 2008 г. 11:47
Dual сокет AM2 дънни платки Spencer2004 Процесори, дънни платки & RAM 1 16-то Jan 2008 18:39
WANTED - Socket 478 съвет Hybr! Г CJ Used Пазар 12 9 януари 2008 03:28
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc