![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях с помощта на стандартен Intel heatsink, че дойде с моя Q6600 за около година и половина, сега, и след като кандидатства повторно топлинна гел наскоро, две от тласък карфици, използвани за да го счупи на място. Така че, тъй като сте решили, че получавам в замяна, тя може и да е добро. Аз съм в момента търси в NQ-3580; Гледаш няколко ревюта изглежда добър купуват. Единствената ми грижа е тя изисква фен залив, което е моя случай (NZXT Аполо), Но това е най-отпред, която е добра 40 см или така далеч от процесора. Дали някой знае дали тя ще достигне? Всеки, който има опит с течно охлаждане на затворени системи? Още едно нещо: Възможно ли е да се използва тяло, различни от най-безполезна тласък карфици 775 гнезда употреба? Не мога да стоя тях. Моят mobo е Asus P5K Deluxe, ако тя помага. Всички съвети много оценявам. |
|
| |||
| |||
| ако разбира Айв публикацията правото ви да прикрепите вентилатора / радиатора към предната решетка фен? този наистина не е добра идея, защото след това ще бъде разпенващ горещ въздух в твоя случай, вместо от нея. гледам на снимката, е фен скара в задната правото близо процесора, със сигурност може да използва това? и ако тази снимка на сканиране е да мащаб, няма начин да го достигнат отпред, тези тръби могат да бъдат 20 см най-много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Безполезни за парите, опитайте по-S1283 с backplate, ще ви позволи да се избегне pushpins, лесни за инсталиране, и е порядък евтини.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: залива в предната част е разположено по такъв начин, че тя трябва да бъде разпенващ въздуха, не, а задната е вече заета с вентилатор, което дойде със случая; не изглежда като има лесен начин да се движи / го махна ... Но да, гледаш тази снимка, това е съмнително. Благодарности. Carbon: Наистина ли? Аз бях чувал много хвалят за това, бидейки expectedly тихо и лесни за инсталиране, с близки резултати за по-висок клас въздушно базирани "потъва, без стойност онзи много повече ... Както и да е, аз съм хареса на backplate идея. Дали тя общи за радиатори за да ви позволи да използвате едно гнездо с 775? |
|
| |||
| |||
| Carbon: Търсите по няколко рецензии, на S1283 е доста впечатляващо. Аз ще ви доверие решението по него, вие знаете повече от мен. Единствената ми грижа е как безопасно да бъде във вертикално случай? |
|
| |||
| |||
| Ако се оправи, както в пространството и въздушния поток. Повечето от 775 въздушни HSFs използване backplates, поне добрите във всеки случай.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Мислех си още нещо, дали ще се отрази на теглото отблизо как тя се свързва с процесора във времето, но аз предполагам на backplate ще сортиране, че така или иначе. Благодаря на всички за помощ! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
А отвертка?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| В винтове изглеждат те сте имали главите си, шлифована определяне ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Бях изкушен да каже нещо като "А да, и повечето хора ги наричам нокти" ![]() ![]() Но не съм чувал за РС с гвоздеи стопанство неща заедно, така ще ви позволи да се
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| USB Socket проблеми | SteveM | Общи Хардуер Чат | 2 | 23rd Jul 2008 13:00 |
| Награда за сокет 775 въздушен охладител | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 19 Юли 2008 02:59 |
| Wanted: Socket 939 FX-60 | място | CJ Used Пазар | 3 | 26 май 2008 г. 11:47 |
| Dual сокет AM2 дънни платки | Spencer2004 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 16-то Jan 2008 18:39 |
| WANTED - Socket 478 съвет | Hybr! Г | CJ Used Пазар | 12 | 9 януари 2008 03:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |