μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Επιλογή Heatsink για 775 Socket

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2009, 11:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επιλογή Heatsink για 775 Socket

Μου χρησιμοποιώντας το τυποποιημένο Intel heatsink ότι μου ήρθε με Q6600 για περίπου ενάμιση χρόνο τώρα, και μετά την εκ νέου θερμικές γέλη πρόσφατα, δύο από τα push pins που χρησιμοποιούνται για να διατηρηθεί στη θέση έσπασε. Έτσι, δεδομένου ότι έχω αποφασίσει να είμαι σε αντικατάσταση, μπορεί επίσης να είναι καλή. Είμαι σήμερα εξετάζουμε την NQ-3580? Εξετάσουμε μερικά σχόλια μοιάζει μια καλή αγορά. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι απαιτεί ανεμιστήρα κόλπο, που μου έχει (NZXT Apollo), Αλλά είναι στο μέτωπο, το οποίο είναι μια καλή ή μέχρι 40 εκατοστά μακριά από την CPU. Ξέρει κανείς αν θα φτάσει; Όποιος έχει καμία εμπειρία με κλειστό υγρό ψύξης;

Και κάτι ακόμα: είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί μια διάταξη όπου εκτός από το κυρίως άχρηστο push pins 775 υποδοχές χρήση; Δεν μπορώ να σταθεί τους. Mobo μου είναι μια Asus P5K Deluxe, αν βοηθάει.

Κάθε συμβουλή ιδιαίτερα.
Old 19 του Απρίλη 2009, 13:15
Μέλος Ομάδα

IVE αν κατάλαβα μετά δεξιά σας, θα σας δώσουν τη ανεμιστήρα / καλοριφέρ να το εμπρόσθιο ανεμιστήρα σχάρα; thats πραγματικά δεν είναι καλή ιδέα, γιατί τότε θα πρέπει να φυσάει ζεστό αέρα μέσα σας την περίπτωση, αντί της εξόδου από αυτή. κοιτάζοντας μια φωτογραφία, υπάρχει ένα πλέγμα ανεμιστήρα στο πίσω δεξιά cpu κοντά σας, σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα;

και αν αυτή η φωτογραφία για να σαρώσετε είναι κλίμακα, δεν θα φτάσει το μέτωπο, οι σωλήνες μπορεί να είναι μόνο 20 εκατοστά κορυφές.
Old 19 του Απρίλη 2009, 16:32
Ομάδα Δωρητών

Άχρηστο για τα χρήματα, δοκιμάστε μια S1283 με το backplate, θα σας επιτρέψει να αποφευχθεί η pushpins, εύκολο να το εγκαταστήσετε, και είναι μια τάξη μεγέθους φθηνότερη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 19 του Απρίλη 2009, 19:03
Νέο Μέλος Ομάδα

mctw: Ο κόλπος στο μέτωπο είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που θα πρέπει να αναφέρονται εμφύσηση αέρα, σε μη, και τα πίσω είναι ήδη αναλάβει με ανεμιστήρα που ήρθε με την υπόθεση? δεν μοιάζουν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να προχωρήσουμε / αφαιρέσετε ... Αλλά ναι, εξετάζοντας ότι εικόνα, είναι αμφίβολη. Ευχαριστώ.

Carbon: Αλήθεια; Έχω ακούσει πολλούς επαίνους για αυτό, είναι expectedly ήσυχη και εύκολο στην εγκατάσταση, με παρόμοια αποτελέσματα σε υψηλότερες στο τέλος του αέρα που βασίζεται "παγίδες, χωρίς το κόστος των εκείνο πολύ περισσότερο ...
Τέλος πάντων, είμαι backplate αρέσει η ιδέα. Είναι κοινή heatsinks για να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε ένα με socket 775;
Old 19 του Απρίλη 2009, 19:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Carbon: Κοιτάζοντας μερικά σχόλια, το S1283 είναι αρκετά εντυπωσιακή. Θα πάρω απόφαση σχετικά με την εμπιστοσύνη σας, θα γνωρίζετε περισσότερα από μένα. Η μόνη μου ανησυχία είναι πόσο ασφαλής θα ήταν σε κάθετη περίπτωση;
Old 19 του Απρίλη 2009, 20:15
Ομάδα Δωρητών

Πρέπει να είναι ωραία και οι δύο στον χώρο και τον αέρα. Οι περισσότερες από τις 775 αεροπορικές HSFs χρήση backplates, τουλάχιστον τα καλά έτσι κι αλλιώς.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 19 του Απρίλη 2009, 21:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Σκεφτόμουν αν το πράγμα περισσότερο βάρος του θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο έρχεται σε επαφή στενά την CPU την πάροδο του χρόνου, αλλά μάλλον θα το backplate είδους που ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
Old 20 Απρ 2009, 09:05
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tobz1000 View Post
τα πίσω είναι ήδη αναλάβει με ανεμιστήρα που ήρθε με την υπόθεση? δεν μοιάζουν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να προχωρήσουμε / αφαιρέσετε
Ένα κατσαβίδι;!
Old 27η Απριλίου 2009, 08:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ένα κατσαβίδι;!
Οι βίδες που μοιάζουν είχε πάρει το κεφάλι τους αμμοδοτούνται προβλέπονται ...
Old 27η Απριλίου 2009, 08:42
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tobz1000 View Post
Οι βίδες που μοιάζουν είχε πάρει το κεφάλι τους αμμοδοτούνται προβλέπονται ...
Ω ok δίκαιη, πιθανότατα εγγύηση πράγμα.

Μπήκα στον πειρασμό να πω κάτι σαν "Α ναι, και οι περισσότεροι άνθρωποι τους αποκαλούν καρφιά"

Αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει για έναν υπολογιστή με καρφιά που κατέχουν από κοινού τα πράγματα γι 'αυτό θα σας αφήσει να off

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
USB Socket προβλήματα SteveM Γενική Συζήτηση Hardware 2 23 Ιουλ 2008 13:00
Best socket 775 ψυγείο αέρος thingie2 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 17 19 Ιουλ 2008 02:59
Wanted: Socket 939 FX-60 spot CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 3 26η Μαΐου 2008 11:47
Dual socket AM2 μητρική πλακέτα Spencer2004 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 16 Ιαν 2008 18:39
WANTED - Socket 478 συμβούλιο Hybr! Δ CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 12 9 Ιαν 2008 03:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.