manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Odabir Heatsink za Socket 775

Reply

Thread Tools
Old 19 tra 2009, 11:19
Novi član grupe

Default Odabir Heatsink za Socket 775

Ive 'bio koristeći standardni Intel heatsink koji ste dobili sa svojim Q6600 za otprilike godinu i pol, a nakon reapplying termalni gel nedavno, dva od guranje igle koristi da bi ga na mjesto slomi. Tako sam odlučio jer sam uzimajući zamjenu, kao i ona svibanj biti dobra. Ja sam trenutno u potrazi NQ-3580; Gledajući malo recenzije to izgleda kao dobar posao. Moja jedina briga je li potreban ventilator zaljevu, koji je moj slučaj (NZXT Apollo), Ali je na prednjem dijelu, koji je dobar ili tako 40cm udaljen od CPU. Se bilo tko znati ako ćete do? Bilo tko imati bilo koji iskustvo sa zatvorenim sustavima hlađenja tekućinom?

Još jedna stvar: da li je moguće koristiti učvršćenje osim uglavnom beskorisnih push kočiće 775 utičnice koristiti? Ja ne mogu stajati njih. Moj je mobo Asus P5K Deluxe, ako to pomaže.

Bilo koji savjet mnogo poštovati.
Old 19 tra 2009, 13:15
Member Group

ako imam pravo razumio svoj post, vaš će se priključiti ventilatora / radijator na prednji ventilator grill? taj stvarno nije dobra ideja, jer će tada biti puhanje toplog zraka u vašem slučaju, umjesto da se iz nje. gledajući sliku, ima fan grill na stražnjoj strani desno kod vašeg CPU, sigurno možete koristiti da jedan?

i ako da na sliku skenirati je mjerilu, ni na koji način će doći do front, one cijevi mogu biti samo 20cm vrhova.
Old 19 tra 2009, 16:32
Donatorska Grupa

Beskorisni za novac, isprobajte neku S1283 uz zadnji zid, omogućit će izbjeći pushpins, jednostavan za instalaciju, te je red veličine jeftinije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 19 tra 2009, 19:03
Novi član grupe

mctw: U uvali na pročelju je pozicionirana tako da ga treba puhati zrak van, a ne u, a straga je zauzet sa ventilatorom koji je došao sa slučaja; ne izgledaju postoji jednostavan način za pomicanje / ukloniti ... Ali, da, da gledate sliku, to je dvojbena. Hvala.

Carbon: Stvarno? Čuo sam mnogo hvale za nju, expectedly bude miran i jednostavan za instalaciju, sa sličnim rezultatima u više-end air-based 'tone, bez troškova da mnogo više ...
Anyway, I'm sviđanje je zadnji zid ideja. Je li zajednička za heatsinks na to da koristite jednu s socket 775?
Old 19 tra 2009, 19:32
Novi član grupe

Carbon: Gledajući malo recenzije, u S1283 je dosta impresivan. I'll trust vaše prosudbe na njoj, znate više od mene. Moja jedina briga je kako će sigurno biti u vertikalnom slučaju?
Old 19 tra 2009, 20:15
Donatorska Grupa

Bi trebalo biti u redu, kako u prostoru i protok zraka. Većina od 775 air HSFs koristiti backplates, barem dobre one anyway.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 19 tra 2009, 21:06
Novi član grupe

Više sam mislio da li je stvar u težini će utjecati na to koliko usko kontakti CPU tijekom vremena, ali mislim na zadnji zid koji će sortirati out anyway. Hvala za svu pomoć!
Old 20 tra 2009, 09:05
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by tobz1000 View Post
straga je zauzet sa ventilatorom koji ste dobili sa slučaja; ne izgledaju postoji jednostavan način za premještanje / ukloniti
A odvijač?!

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 27 tra 2009, 08:28
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
A odvijač?!
The vijaka izgledaju kao da ste imali glave ishoblovan down ...
Old 27 tra 2009, 08:42
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by tobz1000 View Post
The vijaka izgledaju kao da ste imali glave ishoblovan down ...
Oh ok fer jedan, vjerojatno jamstvo stvar.

Bio sam u iskušenju da nešto kao "Ah da, i većina ljudi ih poziva nokte"

Ali nikad nisam čuo za PC ekserima drži stvari zajedno, tako da ću vas pustiti van

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.