![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ive 'bio koristeći standardni Intel heatsink koji ste dobili sa svojim Q6600 za otprilike godinu i pol, a nakon reapplying termalni gel nedavno, dva od guranje igle koristi da bi ga na mjesto slomi. Tako sam odlučio jer sam uzimajući zamjenu, kao i ona svibanj biti dobra. Ja sam trenutno u potrazi NQ-3580; Gledajući malo recenzije to izgleda kao dobar posao. Moja jedina briga je li potreban ventilator zaljevu, koji je moj slučaj (NZXT Apollo), Ali je na prednjem dijelu, koji je dobar ili tako 40cm udaljen od CPU. Se bilo tko znati ako ćete do? Bilo tko imati bilo koji iskustvo sa zatvorenim sustavima hlađenja tekućinom?
Još jedna stvar: da li je moguće koristiti učvršćenje osim uglavnom beskorisnih push kočiće 775 utičnice koristiti? Ja ne mogu stajati njih. Moj je mobo Asus P5K Deluxe, ako to pomaže. Bilo koji savjet mnogo poštovati. |
|
|
|||
|
|||
|
ako imam pravo razumio svoj post, vaš će se priključiti ventilatora / radijator na prednji ventilator grill? taj stvarno nije dobra ideja, jer će tada biti puhanje toplog zraka u vašem slučaju, umjesto da se iz nje. gledajući sliku, ima fan grill na stražnjoj strani desno kod vašeg CPU, sigurno možete koristiti da jedan?
i ako da na sliku skenirati je mjerilu, ni na koji način će doći do front, one cijevi mogu biti samo 20cm vrhova. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Beskorisni za novac, isprobajte neku S1283 uz zadnji zid, omogućit će izbjeći pushpins, jednostavan za instalaciju, te je red veličine jeftinije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
mctw: U uvali na pročelju je pozicionirana tako da ga treba puhati zrak van, a ne u, a straga je zauzet sa ventilatorom koji je došao sa slučaja; ne izgledaju postoji jednostavan način za pomicanje / ukloniti ... Ali, da, da gledate sliku, to je dvojbena. Hvala.
Carbon: Stvarno? Čuo sam mnogo hvale za nju, expectedly bude miran i jednostavan za instalaciju, sa sličnim rezultatima u više-end air-based 'tone, bez troškova da mnogo više ... Anyway, I'm sviđanje je zadnji zid ideja. Je li zajednička za heatsinks na to da koristite jednu s socket 775? |
|
|
|||
|
|||
|
Carbon: Gledajući malo recenzije, u S1283 je dosta impresivan. I'll trust vaše prosudbe na njoj, znate više od mene. Moja jedina briga je kako će sigurno biti u vertikalnom slučaju?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bi trebalo biti u redu, kako u prostoru i protok zraka. Većina od 775 air HSFs koristiti backplates, barem dobre one anyway.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Više sam mislio da li je stvar u težini će utjecati na to koliko usko kontakti CPU tijekom vremena, ali mislim na zadnji zid koji će sortirati out anyway. Hvala za svu pomoć!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
A odvijač?!
|
|
|||
|
|||
|
The vijaka izgledaju kao da ste imali glave ishoblovan down ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Bio sam u iskušenju da nešto kao "Ah da, i većina ljudi ih poziva nokte" ![]() ![]() Ali nikad nisam čuo za PC ekserima drži stvari zajedno, tako da ću vas pustiti van