kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Kiválasztása Hűtőborda a Socket 775

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2009, 11:19
Új tag Csoport

Már a szabványos Intel hűtőborda, hogy eljött az én Q6600 körülbelül másfél évig, s miután reapplying termikus gél közelmúltban két olyan push pins használt tartsa a helyén eltörött. Szóval én úgy határozott, mert én kapok egy csere, akkor is olyan jó. Én jelenleg a NQ-3580; Nézett pár véleménye, hogy néz ki, mint egy jó vétel. Az egyetlen gond az, hogy megköveteli a fan-öbölben, amely az én esetemben (NZXT Apollo), De ez az első, ami jó, vagy ha 40cm-re a CPU. Tudja valaki, ha eléri majd? Bárki, aki rendelkezik tapasztalattal zárt folyadék hűtés?

Még egy dolog: nem lehet használni versenynaptárak eltérő többnyire haszontalan push pins 775 sockets használni? Ki nem állhatom őket. Saját mobo egy Asus P5K Deluxe, ha ez segít.

Minden tanácsot nagyon méltányol.
Old Április 19 2009, 13:15
Csoport tagja

ha ive érteni a poszt van, meg fogja csatolni a ventilátor / hűtőt, hogy az első fan grill? amit tényleg nem jó ötlet, mert ekkor meleg levegőt fúj az Ön esetében, hanem ki. nézett egy képet, van egy rajongó grill hátul jobbra közelében a CPU, biztosan tudja, hogy az egyik használata?

és ha ez a fotó a scan a skála, semmilyen módon nem fogja eléri a front, azok csövek csak 20cm tetejét.
Old Április 19 2009, 16:32
Donor Group

Hiábavaló az a pénz, próbáljon egy S1283 a backplate, akkor ismét elkerülése pushpins, könnyű telepíteni, és olyan sorrendben nagyságrenddel olcsóbb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 19 2009, 19:03
Új tag Csoport

mctw: Az öböl elején kell elhelyezni oly módon, hogy meg kell levegőt fúj ki, nem, és a hátsó már elkezdte a ventilátor, hogy eljött az esetben nem úgy néz ki, mint ott van egy egyszerű módja, hogy / vegyük le ... De igen, néztem ezt a képet, akkor kétséges. Köszönöm.

Carbon: Tényleg? Hallottam sok dicséretet is, amely várhatóan nyugodt és könnyű telepíteni, és hasonló eredményeket magasabb végéig levegő-alapú "mosogató nélkül költségkalkulációs azt sokkal több ...
Mindegy, én vagyok a szeretet backplate ötlet. Van-e közös Heatsinks engedje meg, hogy használja a socket 775?
Old Április 19 2009, 19:32
Új tag Csoport

Carbon: Keresek egy pár véleménye az S1283 egészen lenyűgöző. Én meg a bizalmat ítéletet, akkor többet, mint én. Az egyetlen gond az, hogyan biztonságos lenne egy függőleges esetben?
Old Április 19 2009, 20:15
Donor Group

Ha ezt mind az űrkutatás és a légáramlást. A legtöbb, 775 légi HSFs használata backplates, legalább a jó egyébként.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Április 19 2009, 21:06
Új tag Csoport

Arra gondoltam, hogy a több dolog súlyát befolyásolja majd, hogy milyen szoros kapcsolatok a CPU időben, de azt hiszem a backplate a sorrend, hogy ki volt. Köszönöm, hogy minden segítséget!
Old Április 20 2009, 09:05
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tobz1000 View Post
A hátsó már elkezdte a ventilátor, hogy eljött az esetben nem úgy néz ki, mint ott van egy egyszerű módja annak, hogy mozgásban / vegyük le a
A csavarhúzóval?
Old Április 27 2009, 08:28
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
A csavarhúzóval?
A csavar úgy néz ki, mint ők voltak a fejüket homokolnak le ...
Old Április 27 2009, 08:42
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by tobz1000 View Post
A csavar úgy néz ki, mint ők voltak a fejüket homokolnak le ...
Ó, OK egy tisztességes, valószínűleg a garancia dolog.

Én voltam a kísértés, hogy mondjuk valami ilyesmi: "Ó, igen, és a legtöbb ember hívja őket köröm"

De én még sosem hallottam, hogy egy PC-szögekkel gazdaság dolgok így együtt fogok vele off

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.