![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már a szabványos Intel hűtőborda, hogy eljött az én Q6600 körülbelül másfél évig, s miután reapplying termikus gél közelmúltban két olyan push pins használt tartsa a helyén eltörött. Szóval én úgy határozott, mert én kapok egy csere, akkor is olyan jó. Én jelenleg a NQ-3580; Nézett pár véleménye, hogy néz ki, mint egy jó vétel. Az egyetlen gond az, hogy megköveteli a fan-öbölben, amely az én esetemben (NZXT Apollo), De ez az első, ami jó, vagy ha 40cm-re a CPU. Tudja valaki, ha eléri majd? Bárki, aki rendelkezik tapasztalattal zárt folyadék hűtés? Még egy dolog: nem lehet használni versenynaptárak eltérő többnyire haszontalan push pins 775 sockets használni? Ki nem állhatom őket. Saját mobo egy Asus P5K Deluxe, ha ez segít. Minden tanácsot nagyon méltányol. |
|
| |||
| |||
| ha ive érteni a poszt van, meg fogja csatolni a ventilátor / hűtőt, hogy az első fan grill? amit tényleg nem jó ötlet, mert ekkor meleg levegőt fúj az Ön esetében, hanem ki. nézett egy képet, van egy rajongó grill hátul jobbra közelében a CPU, biztosan tudja, hogy az egyik használata? és ha ez a fotó a scan a skála, semmilyen módon nem fogja eléri a front, azok csövek csak 20cm tetejét. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiábavaló az a pénz, próbáljon egy S1283 a backplate, akkor ismét elkerülése pushpins, könnyű telepíteni, és olyan sorrendben nagyságrenddel olcsóbb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: Az öböl elején kell elhelyezni oly módon, hogy meg kell levegőt fúj ki, nem, és a hátsó már elkezdte a ventilátor, hogy eljött az esetben nem úgy néz ki, mint ott van egy egyszerű módja, hogy / vegyük le ... De igen, néztem ezt a képet, akkor kétséges. Köszönöm. Carbon: Tényleg? Hallottam sok dicséretet is, amely várhatóan nyugodt és könnyű telepíteni, és hasonló eredményeket magasabb végéig levegő-alapú "mosogató nélkül költségkalkulációs azt sokkal több ... Mindegy, én vagyok a szeretet backplate ötlet. Van-e közös Heatsinks engedje meg, hogy használja a socket 775? |
|
| |||
| |||
| Carbon: Keresek egy pár véleménye az S1283 egészen lenyűgöző. Én meg a bizalmat ítéletet, akkor többet, mint én. Az egyetlen gond az, hogyan biztonságos lenne egy függőleges esetben? |
|
| |||
| |||
| Ha ezt mind az űrkutatás és a légáramlást. A legtöbb, 775 légi HSFs használata backplates, legalább a jó egyébként.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Arra gondoltam, hogy a több dolog súlyát befolyásolja majd, hogy milyen szoros kapcsolatok a CPU időben, de azt hiszem a backplate a sorrend, hogy ki volt. Köszönöm, hogy minden segítséget! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A csavarhúzóval?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| A csavar úgy néz ki, mint ők voltak a fejüket homokolnak le ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én voltam a kísértés, hogy mondjuk valami ilyesmi: "Ó, igen, és a legtöbb ember hívja őket köröm" ![]() ![]() De én még sosem hallottam, hogy egy PC-szögekkel gazdaság dolgok így együtt fogok vele off
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |