![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר משתמש רגיל אינטל heatsink שהגיעו עם Q6600 שלי בערך שנה וחצי עכשיו, ואחרי reapplying תרמית קריש לאחרונה, לדחוף את שני מספרי זיהוי אישיים רגילים לשמור אותו במקום פרצו. אז אני כבר החלטתי מאז שאני מקבל תחליף, הוא עלול גם להיות אחד טוב. כרגע אני מסתכל על NQ-3580; מסתכל כמה ביקורות זה נראה כמו עסק טוב. הדאגה היחידה שלי היא שנדרשים אוהד Bay, אשר יש לי את התיק (NZXT אפולו), אבל בחלק הקדמי, שהוא כל כך טוב או 40cm away from the CPU. מישהו יודע אם היא תגיע? כל אחד יש לך ניסיון עם מערכות סגורות נוזל הקירור? עוד דבר אחד: האם ניתן להשתמש אביזר אחר מאשר לרוב טעם לדחוף את מספרי זיהוי אישיים 775 Sockets להשתמש? אני לא יכול לעמוד בהם. Mobo שלי הוא ASUS P5K Deluxe, אם זה עוזר. כל עצה מאוד מוערך. |
|
| |||
| |||
| אם ive הבינו את הזכות לפרסם, את הולכת לצרף המאוורר / הרדיאטור אל מול אוהד צלי? thats באמת לא רעיון טוב, כי אתה תהיה משב אוויר חם לתוך התיק שלך, במקום לצאת מזה. מסתכל על תמונה, יש אוהד לצלות על הגב ליד ימין את CPU, בוודאי שאתה יכול להשתמש באותו אחד? ואם כי על תמונה כדי לסרוק הוא קנה המידה, זה לא יהיה דרך להגיע הקדמי, tubes אלו ניתן 20cm tops. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חסר תועלת עבור הכסף, נסה S1283 עם backplate, יאפשר לך להימנע pushpins, קל להתקנה, וכן הוא סדר גודל זולה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: the Bay בחלק הקדמי הוא מיקומו בצורה כזאת, כי הוא אמור להיות נפוץ האוויר החוצה, לא, ו האחורית כבר בשימוש עם אוהד שהגיעו עם מקרה, לא נראה כאילו יש דרך קלה להעביר / להסיר אותה ... אבל כן, מסתכל את התמונה, זה מוטל בספק. תודה. פחמן: באמת? אני כבר שמעתי הרבה על זה לשבח, להיות expectedly שקטה וקלה להתקנה, עם תוצאות דומות ל-End האוויר גבוה מבוססי 'sinks, ללא מחירים ש הרבה יותר ... בכל מקרה, אני חבה backplate את הרעיון. האם זה נפוץ heatsinks לאפשר לך להשתמש אחת עם שקע 775? |
|
| |||
| |||
| פחמן: מסתכלים על כמה ביקורות, את S1283 הוא די מרשים. אני יהיה לסמוך על זה את הדין, אתה יודע יותר ממה שאני עושה. הדאגה היחידה שלי היא איך זה היה להיות בטוח ב אנכית מקרה? |
|
| |||
| |||
| צריך להיות בסדר הן שטח ו airflow. רוב 775 האוויר HSFs שימוש backplates, לפחות הטובות בכל מקרה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| חשבתי יותר אם הדבר ישפיע על משקל של כמה אנשי קשר הדוק זה CPU לאורך זמן, אבל אני מניח את backplate יהיה למיין את זה בכל מקרה. תודה על כל העזרה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מברג?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| את נראית כמו ברגים הם כבר היו ראשי sanded שלהם למטה ... |
|
| |||
| |||
| או קיי, סביר אחד, כנראה אחריות דבר. הייתי tempted לומר משהו כמו "אה כן, גם רוב האנשים קוראים להם מסמרים" ![]() ![]() אבל לא קיבלתי מעולם לא שמעתי על מחשב עם מסמרים מחזיק דברים ביחד אז יהיה לך הנחה
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Socket בעיות USB | SteveM | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 23 יולי 2008 13:00 |
| חלל האוויר הטוב ביותר 775 Cooler | thingie2 | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | 19th יולי 2008 02:59 |
| Wanted: Socket 939 FX-60 | כתם | ג 'יי משמש השוק | 3 | 26 במאי 2008 11:47 |
| Dual Socket AM2 לוח האם | Spencer2004 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 16th ינואר 2008 18:39 |
| Wanted - Socket 478 תצעומ | Hybr! ד | ג 'יי משמש השוק | 12 | 9th ינואר 2008 03:28 |
| שרשרת כלים | |
| |