mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nurodykite Heatsink už Socket 775

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 19, 2009, 11:19
Naujas Narys

Default Nurodykite Heatsink už Socket 775

Aš naudoju standartinę Intel HEATSINK kad atėjo su savo Q6600 apie pusantrų metų ir dabar, o po naujo taikyti šilumos gelio neseniai du stumti kaiščiais naudojamos laikyti jį vietoje kilo. So I've decided nes gaunu pakeitimo, ji gali taip pat būti geras. Aš šiuo metu ieško NQ-3580; Ieško kelių Apžvalgos atrodo gera nusipirkti. Vienintelis mano rūpestis yra tai reikia ventiliatoriaus Bay, kuris mano atveju yra (NZXT Apollon), Bet tai ne visą, o tai gera 40cm arba tiek toli nuo procesoriaus. Ar kas nors žino, jei jis bus pasiekti? Kiekvienas turite patirties su uždara aušinimo sistemos?

Dar vienas dalykas: ar galima naudoti įrangos, išskyrus dažniausiai nenaudingas push pins 775 lizdai naudoti? I can't stand juos. Mano MOBO yra ASUS P5K Deluxe, jei jis padeda.

Any advice greatly appreciated.
Old Balandis 19, 2009, 13:15
Narys

jei IVE suprasti savo pranešimą teisę, jūsų ketiname pridėti ventiliatorius / radiatorius prie priekinio ventiliatoriaus groteles? Thats tikrai nėra gera idėja, nes tada jums bus pučia karštą orą į jūsų atveju, o ne iš jos. Pažvelgus į nuotrauką, ten yra ventiliatorius grilis gale visai šalia jūsų procesoriaus, be abejo, galite naudoti, kad vienas?

ir jei kad nuskaityti nuotrauka yra skalė, niekaip tai bus pasiekti priekio, tie vamzdeliai gali būti tik 20cm viršūnes.
Old Balandis 19, 2009, 16:32
Donorų grupės

Nenaudinga už pinigus, pabandykite su backplate S1283, leis jums išvengti pinezki, lengva įdiegti, ir dydžio, kad pigiau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 19, 2009, 19:03
Naujas Narys

mctw: priekyje įlanka yra išdėstyti tokiu būdu, kad jis turėtų būti pučiantis orą, o ne, ir gale jau yra įtraukta su ventiliatoriumi, kad atėjo su atveju, neatrodo, kaip ten yra paprastas būdas perkelti / ją pašalinti ... Bet taip, kad žiūri į nuotrauką, tai labai abejotina. Ačiū.

Anglies: Tikrai? Girdėjau giriasi aikštelė ji, būdama expectedly ramioje ir lengvai įdiegti, ir gauti panašius rezultatus aukštojo pabaigos oro paremtą "kriauklės, be išlaidų šis daugiau ...
Bet kokiu atveju, aš mylėti backplate idėja. Ar dažnai radiatoriai leisti naudoti vieną su 775 lizdu?
Old Balandis 19, 2009, 19:32
Naujas Narys

Anglinis: Žvilgsnis į keletą albumų, S1283 yra gana įspūdingas. Aš pasitikite savo sprendimą dėl to, tu žinai daugiau nei aš. Vienintelis mano rūpestis yra saugiai būtų tai būtų vertikali atveju?
Old Balandis 19, 2009, 20:15
Donorų grupės

Turėtų būti tiksliai tiek erdvės ir oro srautas. Dauguma iš 775 oro HSFs naudoti backplates, bent jau gerų vistiek.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 19, 2009, 21:06
Naujas Narys

Aš galvojau daugiau ar dalykas svorio įtakos, kaip artimai ji Kontaktai bėgant procesorius, bet manau backplate bus surūšiuoti kad vis tiek. Dėkojame už pagalbą!
Old Balandis 20, 2009, 09:05
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by tobz1000 View Post
gale jau įtrauktas su ventiliatoriumi, kad atėjo su atveju, neatrodo, kaip ten yra paprastas būdas perkelti / pašalinti
Atsuktuvas?!
Old Balandis 27, 2009, 08:28
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Atsuktuvas?!
Sraigtai atrodo jie jau turėjo savo galvos šlifuota nustatytos ...
Old Balandis 27, 2009, 08:42
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by tobz1000 View Post
Sraigtai atrodo jie jau turėjo savo galvos šlifuota nustatytos ...
Oi Gerai teisingas, greičiausiai garantija dalykas.

Aš norėti pasakyti kažką panašaus į "O taip, ir dauguma žmonių vadinu vinys"

Bet aš niekada išgirsti su vinimis ūkyje dalykus kartu, kad aš jus prie kompiuterio

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
USB Socket problemos SteveM General Hardware Chat 2 23 liepa 2008 13:00
Geriausi Socket 775 oro aušintuvas thingie2 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 17 19 liepa 2008 02:59
Ieško: Socket 939 FX-60 vietoje CJ Naudoti prekyvietė 3 Gegužė 26, 2008 11:47
Dual Socket AM2 plokštę Spencer2004 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 16 sausis 2008 18:39
Wanted - Socket 478 taryba Hybr! D CJ Naudoti prekyvietė 12 9 sausis 2008 03:28
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.