![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju standartinę Intel HEATSINK kad atėjo su savo Q6600 apie pusantrų metų ir dabar, o po naujo taikyti šilumos gelio neseniai du stumti kaiščiais naudojamos laikyti jį vietoje kilo. So I've decided nes gaunu pakeitimo, ji gali taip pat būti geras. Aš šiuo metu ieško NQ-3580; Ieško kelių Apžvalgos atrodo gera nusipirkti. Vienintelis mano rūpestis yra tai reikia ventiliatoriaus Bay, kuris mano atveju yra (NZXT Apollon), Bet tai ne visą, o tai gera 40cm arba tiek toli nuo procesoriaus. Ar kas nors žino, jei jis bus pasiekti? Kiekvienas turite patirties su uždara aušinimo sistemos? Dar vienas dalykas: ar galima naudoti įrangos, išskyrus dažniausiai nenaudingas push pins 775 lizdai naudoti? I can't stand juos. Mano MOBO yra ASUS P5K Deluxe, jei jis padeda. Any advice greatly appreciated. |
|
| |||
| |||
| jei IVE suprasti savo pranešimą teisę, jūsų ketiname pridėti ventiliatorius / radiatorius prie priekinio ventiliatoriaus groteles? Thats tikrai nėra gera idėja, nes tada jums bus pučia karštą orą į jūsų atveju, o ne iš jos. Pažvelgus į nuotrauką, ten yra ventiliatorius grilis gale visai šalia jūsų procesoriaus, be abejo, galite naudoti, kad vienas? ir jei kad nuskaityti nuotrauka yra skalė, niekaip tai bus pasiekti priekio, tie vamzdeliai gali būti tik 20cm viršūnes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenaudinga už pinigus, pabandykite su backplate S1283, leis jums išvengti pinezki, lengva įdiegti, ir dydžio, kad pigiau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: priekyje įlanka yra išdėstyti tokiu būdu, kad jis turėtų būti pučiantis orą, o ne, ir gale jau yra įtraukta su ventiliatoriumi, kad atėjo su atveju, neatrodo, kaip ten yra paprastas būdas perkelti / ją pašalinti ... Bet taip, kad žiūri į nuotrauką, tai labai abejotina. Ačiū. Anglies: Tikrai? Girdėjau giriasi aikštelė ji, būdama expectedly ramioje ir lengvai įdiegti, ir gauti panašius rezultatus aukštojo pabaigos oro paremtą "kriauklės, be išlaidų šis daugiau ... Bet kokiu atveju, aš mylėti backplate idėja. Ar dažnai radiatoriai leisti naudoti vieną su 775 lizdu? |
|
| |||
| |||
| Anglinis: Žvilgsnis į keletą albumų, S1283 yra gana įspūdingas. Aš pasitikite savo sprendimą dėl to, tu žinai daugiau nei aš. Vienintelis mano rūpestis yra saugiai būtų tai būtų vertikali atveju? |
|
| |||
| |||
| Turėtų būti tiksliai tiek erdvės ir oro srautas. Dauguma iš 775 oro HSFs naudoti backplates, bent jau gerų vistiek.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Aš galvojau daugiau ar dalykas svorio įtakos, kaip artimai ji Kontaktai bėgant procesorius, bet manau backplate bus surūšiuoti kad vis tiek. Dėkojame už pagalbą! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Atsuktuvas?!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sraigtai atrodo jie jau turėjo savo galvos šlifuota nustatytos ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš norėti pasakyti kažką panašaus į "O taip, ir dauguma žmonių vadinu vinys" ![]() ![]() Bet aš niekada išgirsti su vinimis ūkyje dalykus kartu, kad aš jus prie kompiuterio
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| USB Socket problemos | SteveM | General Hardware Chat | 2 | 23 liepa 2008 13:00 |
| Geriausi Socket 775 oro aušintuvas | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | 19 liepa 2008 02:59 |
| Ieško: Socket 939 FX-60 | vietoje | CJ Naudoti prekyvietė | 3 | Gegužė 26, 2008 11:47 |
| Dual Socket AM2 plokštę | Spencer2004 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 16 sausis 2008 18:39 |
| Wanted - Socket 478 taryba | Hybr! D | CJ Naudoti prekyvietė | 12 | 9 sausis 2008 03:28 |
| Temos įrankiai | |
| |