![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu, izmantojot standarta Intel HEATSINK, ko saņēmāt kopā ar savu Q6600 aptuveni pusotra gada tagad un pēc Joprojām siltuma želeja nesen, divas push pins izmantots, lai saglabātu to darba vietā izsludināšanas. Tāpēc es esmu nolēmis, kopš es saņemu nomaiņu, tā var arī būt labs. Es šobrīd meklē NQ-3.580, Apskatot dažus vērtējumus izskatās labi iegādāties. Mans vienīgais jautājums ir tas prasa ventilatoru līcis, kas manā gadījumā ir (NZXT Apollo), Bet tas ir priekšā, kas ir labs 40cm vai tik prom no CPU. Vai kāds zina, ja tas būs sasniegt? Kāds ir pieredze ar aizvērtām šķidruma dzesēšanas sistēmas? Vēl viena lieta: vai ir iespējams izmantot palīgierīcēm, kas nav lielākoties bezjēdzīgi push pins 775 ligzdas lietot? Es nevaru ciest tos. Mans MOBO ir Asus P5K Deluxe, ja tas palīdz. Kāds padoms ļoti appreciated. |
|
| |||
| |||
| ja IVE izprast savu ziņu tiesības, jūsu gatavojas pievienot ventilators / radiators ar priekšējo ventilatoru restes? thats tiešām nav laba doma, jo jums tiks pūš karstu gaisu jūsu lieta, nevis ārpus tā. apskatot foto, tur ir ventilators grils pie aizmugurē pa labi pie sava CPU, protams, varat izmantot šo vienu? un ja ka skenēšanas fotogrāfija ir ar skalu, bez veidā būs sasniegt priekšā, šīs caurules var tikai 20cm galotnēm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nelietderīgi naudu, mēģiniet S1283 ar backplate, ļaus Jums izvairīties pushpins, viegli uzstādīt, un pēc apmēriem lētāk.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: līcī pie priekšā ir novietots tādā veidā, ka tā būtu pūš gaisu, nevis, un aizmuguri ir jau līdz ar ventilatoru, kas nāca ar lietu; neizskatās kā tur ir vienkāršs veids, kā virzīties / noņemt ... Bet jā, aplūkojot šo ainu, tas ir apšaubāms. Pateicība. Carbon: Really? Esmu dzirdējis daudz slavēt par to, kas ir expectedly kluss un viegli uzstādīt, ar līdzīgiem rezultātiem augstākās klases gaisa balstītu "izlietnes, bez izmaksā tas daudz vairāk ... Anyway, es esmu patika backplate ideja. Tas ir parasts Pāraidīšanas elementi, kas ļauj Jums lietot vienu ar 775 socket? |
|
| |||
| |||
| Carbon: Raugoties uz dažām pārbaudēm, S1283 ir diezgan iespaidīgs. Es uzticēties Jūsu spriedums par to, tu zini vairāk nekā es. Mans vienīgais jautājums ir, cik droši tas ir būt vertikālajai gadījumā? |
|
| |||
| |||
| Ja būs labi gan telpā un gaisa plūsmu. Lielākā daļa no 775 gaisa HSFs izmantot backplates, vismaz labu tiem, anyway.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es biju domājis vairāk to, vai lieta svaram ietekmēs to, cik tuvu tas kontakti CPU laikā, bet es domāju, backplate būs kārtošanas, ka no tik un tā. Paldies visiem help! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Skrūvgriezis?!
|
| |||
| |||
| Skrūves izskatās tie esam bijusi galvas slīpēti nosaka ... |
|
| |||
| |||
| Oh ok taisnīgu vienu, iespējams, garantija lieta. Man bija mēģināt pateikt kaut ko, piemēram, "Ak jā, arī lielākā daļa cilvēku to piezvanīt nagiem" ![]() ![]() Bet es nekad neesmu dzirdējis par PC ar naglām saimniecības lietas kopā, lai es jums off
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |