![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've been użyciu standardowego Intel Heatsink, że wraz z moim Q6600 około pół roku i teraz, i po reapplying termalne żel niedawno, dwa Push kołki używane do utrzymania go w miejscu rozbił. Więc już od postanowiła I'm getting zamiennych, jak również może być dobry. Jestem obecnie na NQ-3580, Patrząc na kilka opinii wygląda dobrze kupić. Moje zainteresowania to tylko wymaga wentylatora zatoce, która jest moim przypadku (NZXT Apollo), Ale z przodu, co jest dobre 40cm lub tak od procesora. Czy ktoś wie ile będzie osiągnąć? Każdy, kto ma doświadczenie w zamkniętych systemów chłodzenia cieczą? Jeszcze jedno: to jest możliwe wykorzystanie osprzętu innego niż zwykle bezużyteczne push pins 775 gniazd użyć? I can't stand im. Moje Mobo to Asus P5K Deluxe, jeśli to pomaga. Wszelkie porady greatly appreciated. |
|
| |||
| |||
| jeśli ive rozumieć postu prawo, twój zamiar dołączyć wentylatora / grzejnik do przodu wentylator grill? thats naprawdę nie jest dobry pomysł, ponieważ będzie następnie dmuchanie gorącego powietrza w twoim przypadku, zamiast je wykorzystać. Patrząc na zdjęcia, nie ma wentylatora grill z tyłu w prawo w pobliżu naszego procesora, z pewnością można użyć, że jeden? a jeśli na zdjęciu, że skanowanie jest skala, nie będzie dotrzeć do przodu, tych rur może być tylko 20cm tops. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bezużyteczne dla pieniędzy, wypróbować S1283 z tylnej, pozwoli Ci uniknąć pinezki, łatwe do zainstalowania i jest rzędu tańsze.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: zatoce z przodu jest umieszczony w taki sposób, że należy dmuchanie w powietrzu, nie w, a tylna jest już uwzględniona w dmuchawę, że wraz z przypadku, nie wygląda to w prosty sposób przenosić / usuń go ... Ale tak, że patrząc na obraz, jest to wątpliwe. Dzięki. Carbon: Naprawdę? Słyszałem wiele pochwał za to, będąc expectedly ciche i łatwe do zainstalowania, z podobnymi wynikami do wyższych koniec powietrza opartej "pochłaniacze, bez kalkulacji kosztów że znacznie więcej ... Anyway, I'm sympatię do tylnej pomysł. Czy to jest wspólne dla Heatsinks umożliwia korzystania z jednego z 775 gniazdo? |
|
| |||
| |||
| Carbon: Patrząc na kilka opinii, w S1283 jest dość imponująca. I'll trust swoje orzeczenie na to, wiesz więcej niż ja. Moje dotyczą jedynie sposób bezpieczny by to było w przypadku pionowej? |
|
| |||
| |||
| Powinno być dobrze zarówno w przestrzeni i powietrza. Większość z 775 powietrza HSFs wykorzystanie backplates, przynajmniej tych dobrych anyway.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Pomyślałem coś więcej, czy to będzie miało wpływ na wagę, jak bardzo to kontakty procesora w czasie, ale domyślam się na tylnej będzie sortuj że obecnie anyway. Dziękujemy za wszelką pomoc! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Śrubokręt?
|
| |||
| |||
| Wkręty wyglądać they've mieli szefowie oszlifowane ... |
|
| |||
| |||
| Oh ok uczciwych jeden, prawdopodobnie gwarancja rzeczy. I był kuszony powiedzieć coś w stylu "Ach tak, dobrze większość osób je gwoździe" ![]() ![]() Ale I've never heard of komputera z gwoździ gospodarstwa rzeczy razem tak I'll let you off
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |