mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Alegerea unui Heatsink pentru Socket 775

Reply

Thread Tools
Old 19 aprilie 2009, 11:19
Noile state Group

Default Alegerea unui Heatsink pentru Socket 775

Am fost folosind standardul Intel heatsink care a venit cu meu Q6600 pentru aproximativ un an şi jumătate acum, şi după reapplying termice gel recent, două din cele push pin utilizate pentru a ţine în loc falit. Deci, m-am decis, deoarece eu sunt obtinerea unui înlocuitor, acesta poate fi şi unul bun. Sunt caută în prezent de NQ-3580; Uita la câteva revizuiri se pare că o bună cumpere. Singura mea preocupare este nevoie de un fan Bay, pe care mi-a cazul (NZXT Apollo), Dar este cel din fata, care este un bun 40cm sau atât de departe de procesor. Stie cineva în cazul în care acesta va ajunge? Oricine are nici o experienţă cu lichid de răcire a sistemelor închise?

Inca un lucru: este posibil pentru a utiliza un dispozitiv, altul decât de cele mai multe ori inutil push pin 775 prize de utilizare? Nu pot sa le suport. Meu este o mobo Asus P5K Deluxe, în cazul în care acesta îi ajută.

Orice sfat foarte apreciat.
Old 19 aprilie 2009, 13:15
Grupul de stat

dacă ive înţeles post dreptul dvs., vă va ataşa ventilatorul / radiatorul în faţa fan gratar? Asta chiar nu o idee bună pentru că vă va fi apoi suflă aer cald în cazul dumneavoastră, în loc de din acesta. uita la o fotografie, nu este un fan gratar la spate dreapta în apropierea dumneavoastră cpu, sigur că puteţi utiliza una?

şi în cazul în care această fotografie pe de scanare este de a scară, nu va ajunge la fel de fata, aceste tuburi pot fi doar 20cm Topuri.
Old 19 aprilie 2009, 16:32
Grupul de donator

Inutile pentru bani, încercaţi un S1283 cu backplate, vă va permite să se evite pushpins, uşor de instalat, si este un ordin de mărime mai ieftin.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 19 aprilie 2009, 19:03
Noile state Group

mctw: The Bay la fata este amplasat într-un mod care ar trebui să se suflă aer, nu la, şi partea din spate este deja luat cu fan care a venit cu cazul; pare că nu există o modalitate uşoară de a muta / elimina ... Dar da, uitandu-ma la acest film, este incert. Mulţumesc.

Carbon: Serios? Am auzit o mulţime de lauda pentru ea, fiind expectedly linişte şi uşor de instalat, cu rezultate similare pentru a-end de aer mai mari pe baza de "chiuvete, fără costuri acela mult mai mult ...
Oricum, am poftă de backplate idee. Este comun pentru heatsinks pentru a vă permite să utilizaţi una cu un socket 775?
Old 19 aprilie 2009, 19:32
Noile state Group

Carbon: Privind la câteva recenzii, a S1283 este destul de impresionant. Voi avea încredere dvs. hotărâre pe ea, ştii mai multe decât mine. Singura mea preocupare este cum ar fi în siguranţă într-o verticală caz?
Old 19 aprilie 2009, 20:15
Grupul de donator

Ar trebui să fie bine, atât în spaţiu şi airflow. Cea mai mare parte a 775 de aer HSFs utilizare backplates, cel puţin cei buni, oricum.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 19 aprilie 2009, 21:06
Noile state Group

Mă gândeam mai mult, dacă greutatea lucru va afecta cât de strâns-o în contact cu CPU-a lungul timpului, dar cred ca la fel va backplate că oricum. Multumesc pentru tot ajutorul!
Old 20 aprilie 2009, 09:05
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de tobz1000 View Post
spate este deja luat cu fan care a venit cu cazul; pare că nu există o modalitate uşoară de a muta / elimina
O şurubelniţă?!

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 27 aprilie 2009, 08:28
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
O şurubelniţă?!
Şuruburile arata ca au avut capul şlefuire în jos ...
Old 27 aprilie 2009, 08:42
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de tobz1000 View Post
Şuruburile arata ca au avut capul şlefuire în jos ...
Oh ok echitabil o, probabil, o garanţie lucru.

Am fost tentată să spun ceva de genul "Ah, da, bine, majoritatea oamenilor le apel cuie"

Dar l-am auzit de un PC cu unghiile exploataţie lucruri împreună, aşa că am să vă vom off

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.