menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Výber chladiča pre Socket 775

Reply

Thread Tools
Old 19. apríla 2009, 11:19
Nový člen skupiny

Default Výber chladiča pre Socket 775

Bol som pomocou štandardného chladiča Intel, ktoré sa stalo s mojím Q6600 asi rok a pol, teraz, po znovu termálne gél nedávno dvaja z push piny použiť, aby ju udržali na mieste zlomil. Takže som sa rozhodol, pretože som sehnat náhradu, to môže byť rovnako dobrý. Ja som teraz pri pohľade na NQ-3580; Hľadá pár recenzií to vyzerá dobre kúpiť. My sa týkajú len je potrebné ventilátor zálive, ktorý je môj prípad (NZXT Apollo), Ale je to na predné, čo je dobré 40cm alebo tak ďaleko od CPU. Vie niekto, ak ju budete dosiahnuť? Každý, kto má akékoľvek skúsenosti s uzavretým kvapalné chladiace systémy?

Ešte jedna vec: je možné použiť prípravok iným ako väčšinou k ničomu push pinů 775 podstavků použiť? I can't stand nich. Moja Mobo je Asus P5K Deluxe, ak to pomôže.

Akékoľvek rady veľmi ocenili.
Old 19. apríla 2009, 13:15
Člen Skupina

ak IVE chápať svoj príspevok práva, vaše chystá pripojiť ventilátor / chladič pre predné ventilátor gril? To naozaj nie je dobrý nápad, pretože potom bude vyfúknutie horúceho vzduchu do vášho prípadu, namiesto toho, ktorý z neho. pohľade na fotografiu, je ventilátor gril vzadu vpravo v blízkosti CPU, určite môžete použiť tento?

a bude-li, že fotografiu na skenovanie je mierka, nijako sa to dostat dopredu, tie rúrky môžu byť iba 20cm vrcholy.
Old 19. apríla 2009, 16:32
Darcu Skupina

Nepoužiteľné pre peniaze, skúste S1283 s backplate, vám umožní vyhnúť sa pushpins, jednoduchá inštalácia a je rádovo lacnejšie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 19. apríla 2009, 19:03
Nový člen skupiny

mctw: V zátoke na prednej časti je umiestnená tak, že by mal byť vyfúknutie vzduchu ven, ne, a zadné je prevzatá s ventilátorom, ktorý prišiel s prípadom; nevyzerá, ako by to jednoduchý spôsob, ako presunúť / odobrať ... Ale áno, sa pozrieme na tú fotku, je to otázne. Vďaka.

Carbon: Naozaj? Počul som veľa chvály za to, expectedly je tichý a ľahko sa inštalujú, s podobnými výsledkami k vyššej-end vzduch-založené 'drezy, bez nákladov ktorý viac ...
Mimochodom, mám chuť na backplate nápad. Je spoločný pre chladiče aby ste radšej využili jedného sa socket 775?
Old 19. apríla 2009, 19:32
Nový člen skupiny

Carbon: Pohľad na niekoľko recenzií, že S1283 je veľmi pôsobivé. I'll dôveru vášho úsudku o nej viete viac ako ja. Moja jediná obava je, ako by to bolo bezpečné vo zvislej prípad?
Old 19. apríla 2009, 20:15
Darcu Skupina

By mala byť pokuta v priestore a prúdenie vzduchu. Väčšina zo 775 leteckých HSFs použitia backplates, aspoň tie dobré v každom prípade.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 19. apríla 2009, 21:06
Nový člen skupiny

Premýšľal som, či sa niečo viac o hmotnosti bude mať vplyv na to, ako úzko kontakty CPU časom, ale myslím, že backplate bude radiť že dokončené. Vďaka za akúkoľvek pomoc!
Old 20. apríl 2009, 09:05
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tobz1000 View Post
vzadu je už prijatá s ventilátorom, ktorý prišiel s prípadom; nevyzerá, ako by to jednoduchý spôsob, ako presunúť / odobrať
A skrutkovač?

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 27. apríla 2009, 08:28
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
A skrutkovač?
Skrutky vyzerať, že sme mali hlavy pieskované dole ...
Old 27. apríla 2009, 08:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tobz1000 View Post
Skrutky vyzerať, že sme mali hlavy pieskované dole ...
Oh ok spravodlivý jeden, pravdepodobne zárukou vec.

Bol som v pokušení povedať niečo ako "Ach áno, ale väčšina ľudí volať im klince"

Ale já jsem nikdy neslyšela PC s klincami držanie veci dohromady, tak som si ťa vypnúť

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.