![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'био помоћу стандардни Интел хеатсинк који сте добили са својим К6600 за отприлике годину и по, а након реапплыинг термалним гел недавно, два од гурање игле користи да би га на место сломи. Тако сам одлучио јер сам узимајући замену, као и она мај бити добра. Ја сам тренутно у потрази НК-3580; Гледајући мало рецензије то изгледа као добар посао. Моја једина брига да ли је потребан вентилатор залив, који је мој случај (НЗКСТ Аполло), Али је на предњем делу, који је добар или тако 40цм удаљен од ЦПУ. Се било ко кноткле да ћете до? Било ко имати било који искуство са затвореним системима хлађења течношћу? Још једна ствар: да ли је могуће користити учвршћење осим углавном бескорисних пусх Кочић 775 утичнице користити? Ја не могу да стоји њих. Мој је мобо Асус П5К Делуксе, ако то помаже. Било који савет много поштовати. |
|
| |||
| |||
| ако имам право разумео свој пост, ваш ће се прикључити вентилатора / радијатор на предњи вентилатор Грилл? тај стварно није добра идеја, јер ће тада бити пухање топлог ваздуха у вашем случају, уместо да се из ње. гледајући слику, има фан Грилл на задњој страни десно код вашег ЦПУ, сигурно можете да користите да један? и ако да на слику скенирати је мјерилу, ни на који начин ће доћи до фронт, оне цеви могу бити само 20цм врхова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бескорисни за новац, пробајте неку С1283 уз задњи зид, омогућит ће избећи пусхпинс, једноставан за инсталацију, те је ред величине јефтиније.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| мцту: У ували на прочељу је позиционирани тако да га треба пухати ваздух ван, а не у, а страга је заузет са вентилатором који је дошао са случаја; не изгледају постоји једноставан начин за померање / уклонити ... Али, да, да гледате слику, то је двојбена. Хвала. Царбон: Стварно? Чуо сам много хвале за њу, експецтедлы буде миран и једноставан за инсталацију, са сличним резултатима у више-енд аир-басед 'тоне, без трошкова да много више ... Аныуаы, И'м свиђање је последњи зид идеја. Да ли је заједничка за хеатсинкс на то да користите једну са соцкет 775? |
|
| |||
| |||
| Царбон: Гледајући мало рецензије, у С1283 је доста импресиван. И'лл труст ваше процјене на њој, знате више од мене. Моја једина брига је како ће сигурно бити у вертикалном случају? |
|
| |||
| |||
| Би требало да буде у реду, како у простору и проток ваздуха. Већина од 775 аир ХСФс користити бацкплатес, барем добре оне Аныуаы.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Више сам мислио да ли је ствар у тежини ће утицати на то колико уско контакти ЦПУ током времена, али мислим на задњи зид који ће сортирати оут Аныуаы. Хвала за сву помоћ! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
А одвијач?!
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Тхе вијака изгледају као да сте имали главе исхоблован доун ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Био сам у искушењу да нешто као "Ах да, и већина људи их позива нокте" ![]() ![]() Али никад нисам чуо за ПЦ ексерима држи ствари заједно, тако да ћу вас пустити ван
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ соцкет проблеми | Стеве | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 23. јула 2008 13:00 |
| Бест соцкет 775 ваздушни хладњак | тхингие2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 19. јула 2008 02:59 |
| Уантед: соцкет 939 ФКС-60 | спот | ЦЈ Усед Маркетплаце | 3 | 26 мај 2008 11:47 |
| Дуал соцкет АМ2 матичне плоче | Спенцер2004 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16 јануар 2008 18:39 |
| Уантед - соцкет 478 одбор | Хыбр! Д | ЦЈ Усед Маркетплаце | 12 | 9 јануар 2008 03:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |