az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Soket 775 için bir Heatsink seçme

Reply

Konu Araçları
Old 19 Nisan 2009, 11:19
Yeni Üye Grubu

Bunun için benim Q6600 ile bir yıl ve yarım şimdi, ve son zamanlarda termal jel reapplying sonra iki itin onu yerde tutmak için kullanılan iğne gelen standart Intel heatsink kullanmakta olduğunuz kırdı. Bende bir yedek alıyorum Ben karar verdik, buna da iyi olabilir. Şu anda en arıyorum NQ-3580; Iyi bir satın benziyor birkaç değerlendirmeleri bakıyor. Benim tek endişe bu durumda olan bir hayranıyım bay, ihtiyaç duyar (NZXT Apollo), Ama önde, çok güzel bir 40cm kadar uzağa CPU'ları yoktur. Eğer ulaşırsınız herkes biliyor mu? Herkes sıvı soğutma sistemleri kapalı herhangi bir deneyimi var mı?

Bir şey daha var: Bu bir fikstür için çoğunlukla işe yaramaz itme dışında kullanmak mümkündür 775 soketlerini kullanmak pinler? Onları standı değildir. Eğer yardımcı olur benim mobo bir Asus P5K Deluxe oldu.

Any advice büyük takdir.
Old 19 Nisan 2009, 13:15
Üye Grubu

eğer ive için fan eklemek / radyatör ön hayran olacak Gönderiniz doğru, anlaşılır ızgara? dışarı onun yerine şu gerçekten iyi bir fikir, çünkü daha sonra durumunda bir sıcak hava üfleme olacaktır. Fotoğraf bakarak, bir meraklısı arka CPU yakınlarında kesinlikle kullanabilirsiniz sağda ızgara bir?

ve tarama bu fotoğraf, bu tüpler sadece 20cm başında olabilir bu ön ulaşması hiçbir şekilde büyütmek için.
Old 19 Nisan 2009, 16:32
Bağış Grubu

Para için, İşe yaramaz, bu pushpins, yüklemek kolaydır önlemek izin verir, bu backplate ile S1283 deneyin ve büyük bir sipariş ucuz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 19 Nisan 2009, 19:03
Yeni Üye Grubu

mctw: Ön en koyu şekilde bu değil, ve havada dışarı üfleme gereken arka zaten bu durum ile birlikte yelpaze ile alınmış bulunuyor; oraya taşımak için kolay bir yol gibi görünmüyor / kaldırın ... Ama evet, bu resmi bakarak, bu şüpheli's. Teşekkürler.

Karbon: Gerçekten mi? Bunun için, expectedly sessiz olma övgü bir çok duymuşsunuzdur ve yüklemek için kolay, yüksek benzer sonuçlar sonu hava ile 'lavabolar tabanlı yansıtılacağından o daha ...
Neyse, ben backplate fikir ilgisi var. Bu heatsinks Common için bir 775 soketiyle kullanmak için mi?
Old 19 Nisan 2009, 19:32
Yeni Üye Grubu

Karbon: birkaç değerlendirmeleri baktığımızda, bu S1283 oldukça etkileyici. Daha öyle Bu konuda daha fazla bilgi için yargı güven edeceğiz. Benim tek endişe nasıl dikey bir durumda olurdu güvenli?
Old 19 Nisan 2009, 20:15
Bağış Grubu

Gereken ince alanı ve hava akımı her ikisinde de olabilir. Olan 775 hava HSFs çoğu, iyi olanları en az yine backplates kullanın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 19 Nisan 2009, 21:06
Yeni Üye Grubu

Ben herhangi bir şey ağırlığı ne kadar bu kişiler zaman içinde CPU etkiler daha düşünüyordum, ama dışarı yine sıralama olacak backplate tahmin. Tüm yardım için teşekkür ederiz!
Old 20 Nisan 2009, 09:05
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tobz1000 View Post
Arka zaten bu durum ile birlikte yelpaze ile alınır; oraya taşımak için kolay bir yol / kaldırmak gibi görünmüyor
Bir tornavida?
Old 27 Nisan 2009, 08:28
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Bir tornavida?
Gibi onlar da başlarını aşağı sanded yaşadım ve vidalar bak ...
Old 27 Nisan 2009, 08:42
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tobz1000 View Post
Gibi onlar da başlarını aşağı sanded yaşadım ve vidalar bak ...
Oh tamam adil bir, belki de bir garanti var.

Dedim bir şey "Ah evet gibi, iyi insanların çoğu onları çivi" arama ayartmıştı oldu

Ama çivi birlikte i salmak olacak şeyler tutarak bir bilgisayar söylenmezdi
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından