менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Вибір радіатора для Socket 775

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2009, 11:19
Нові члени групи

Я використовую стандартний радіатор Intel, що прийшли з моїм Q6600 приблизно півтора року, а після повторного теплового гелю Нещодавно, дві з Push Pins використовується для підтримки його на місці зламав. Тому я вирішив так як я отримую заміні, вона може також бути гарним. Я в даний час аналізує NQ-3580, Дивлячись на кілька відгуків він виглядає як хороша покупка. Моя єдина турбота це вимагає вентиляторів затоки, мій випадок має (NZXT Apollo), Але на фронті, який є гарним 40см або близько того від центрального процесора. Хто-небудь знає, якщо вона буде досягти? Кого-небудь є досвід роботи з закритими системами рідинного охолодження?

Ще одна річ: можна використовувати арматуру, крім основного марно Push Pins 775 розетки використовувати? Я їх терпіти не можу. Моя плат є ASUS P5K Deluxe, чи допоможе це.

Будь-який рада високо оцінює.
Old 19 квітня 2009, 13:15
Член групи

Ів зрозуміла, якщо ваше повідомлення права, ваші збирається надають вентилятора / радіатора до передніх грати вентилятора? Thats дійсно не дуже гарна ідея, тому що Вам буде дует гаряче повітря у вашому випадку, замість того, щоб з нього. дивлячись на фото, знаходиться грати вентилятора на задній правій поблизу вашого процесора, безумовно, ви можете використовувати цей один?

і якщо це фото на сканування в масштабі, жодним чином він досягне фронті, ці трубки можуть бути лише вершиною 20см.
Old 19 квітня 2009, 16:32
Донор групи

Марно за гроші, спробуйте S1283 із спинкою, дозволить вам уникнути засувки, легка в установці, і на порядок дешевше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 квітня 2009, 19:03
Нові члени групи

mctw: бухта на фронті встановлюється таким чином, що вона повинна бути дует повітря, немає на місці, а позаду вже з вентилятором, що прийшло це справа; не схожий існує простий спосіб перемістити / видалити його ... Але так, дивлячись на цю картину, це сумнівно. Спасибо.

Вуглець: Правда? Я чула багато похвал за це, будучи спокійним і слід було очікувати, прості в установці, з аналогічними результатами для вищого класу повітряного базування 'поглиначів, не стоячи той багато іншого ...
У всякому разі, я в душі щита ідеєю. Це загальноприйнята для радіаторів, щоб ви використовуєте один з Socket 775?
Old 19 квітня 2009, 19:32
Нові члени групи

Вуглець: Дивлячись на кілька оглядів, S1283 вражає. Я буду вірити ваші судження про неї, ви знаєте більше, ніж я. Моя єдина заклопотаність, наскільки безпечно було б у разі вертикальної?
Old 19 квітня 2009, 20:15
Донор групи

Повинно бути штраф у просторі і повітря. Більшість із 775 HSFs повітря backplates використовувати, по крайней мере, гарні в будь-якому випадку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 19 квітня 2009, 21:06
Нові члени групи

Я думав більше ваги чи річ вплине, наскільки тісно вона контактує з процесором з плином часу, але я вважаю, спинка буде розбиратися, що з так чи інакше. Дякуємо за допомогу!
Old 20 квітня 2009, 09:05
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tobz1000 View Post
Задня частина вже прийнятих з вентилятором, що прийшло це справа; не схожий існує простий спосіб перемістити / видалити його
Викрутку?!
Old 27 квітня 2009, 08:28
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Викрутку?!
Гвинти виглядають вони були поголена відшліфувати ...
Old 27 квітня 2009, 08:42
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tobz1000 View Post
Гвинти виглядають вони були поголена відшліфувати ...
Oh OK справедливим, ймовірно, гарантія річ.

Мені дуже хотілося сказати щось на зразок "Ах, так, а більшість людей називають їх нігтів"

Але я ніколи не чув про комп'ютер за допомогою цвяхів проведення речей разом, щоб я вас Off

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.