![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую стандартний радіатор Intel, що прийшли з моїм Q6600 приблизно півтора року, а після повторного теплового гелю Нещодавно, дві з Push Pins використовується для підтримки його на місці зламав. Тому я вирішив так як я отримую заміні, вона може також бути гарним. Я в даний час аналізує NQ-3580, Дивлячись на кілька відгуків він виглядає як хороша покупка. Моя єдина турбота це вимагає вентиляторів затоки, мій випадок має (NZXT Apollo), Але на фронті, який є гарним 40см або близько того від центрального процесора. Хто-небудь знає, якщо вона буде досягти? Кого-небудь є досвід роботи з закритими системами рідинного охолодження? Ще одна річ: можна використовувати арматуру, крім основного марно Push Pins 775 розетки використовувати? Я їх терпіти не можу. Моя плат є ASUS P5K Deluxe, чи допоможе це. Будь-який рада високо оцінює. |
|
| |||
| |||
| Ів зрозуміла, якщо ваше повідомлення права, ваші збирається надають вентилятора / радіатора до передніх грати вентилятора? Thats дійсно не дуже гарна ідея, тому що Вам буде дует гаряче повітря у вашому випадку, замість того, щоб з нього. дивлячись на фото, знаходиться грати вентилятора на задній правій поблизу вашого процесора, безумовно, ви можете використовувати цей один? і якщо це фото на сканування в масштабі, жодним чином він досягне фронті, ці трубки можуть бути лише вершиною 20см. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Марно за гроші, спробуйте S1283 із спинкою, дозволить вам уникнути засувки, легка в установці, і на порядок дешевше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mctw: бухта на фронті встановлюється таким чином, що вона повинна бути дует повітря, немає на місці, а позаду вже з вентилятором, що прийшло це справа; не схожий існує простий спосіб перемістити / видалити його ... Але так, дивлячись на цю картину, це сумнівно. Спасибо. Вуглець: Правда? Я чула багато похвал за це, будучи спокійним і слід було очікувати, прості в установці, з аналогічними результатами для вищого класу повітряного базування 'поглиначів, не стоячи той багато іншого ... У всякому разі, я в душі щита ідеєю. Це загальноприйнята для радіаторів, щоб ви використовуєте один з Socket 775? |
|
| |||
| |||
| Вуглець: Дивлячись на кілька оглядів, S1283 вражає. Я буду вірити ваші судження про неї, ви знаєте більше, ніж я. Моя єдина заклопотаність, наскільки безпечно було б у разі вертикальної? |
|
| |||
| |||
| Повинно бути штраф у просторі і повітря. Більшість із 775 HSFs повітря backplates використовувати, по крайней мере, гарні в будь-якому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я думав більше ваги чи річ вплине, наскільки тісно вона контактує з процесором з плином часу, але я вважаю, спинка буде розбиратися, що з так чи інакше. Дякуємо за допомогу! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Викрутку?!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Гвинти виглядають вони були поголена відшліфувати ... |
|
| |||
| |||
| Oh OK справедливим, ймовірно, гарантія річ. Мені дуже хотілося сказати щось на зразок "Ах, так, а більшість людей називають їх нігтів" ![]() ![]() Але я ніколи не чув про комп'ютер за допомогою цвяхів проведення речей разом, щоб я вас Off
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |