![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро ми дънната пържени (За момента тя е около 2 и половина години Аха) и добре, че може да се нуждаят от помощ подбиране ново виждане за това как съм, че не всички известни в получаване на нови хардуерни отдел хм ... какво друго ... Аз използвам моя компютър предимно за игри (WoW LOL), както и случайни доклада тук и там. Извинявай предварително, ако това ви звучи малко пиш взискателните = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво CPU, памет и графична карта ще работи?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Моят графични карти е Foxconn GeForce 8500 GT ... С АТА 320GB твърд диск с около 1G на RAM ... погледнах си дънната платка и тя казва дуел Core процесор Conroe Presler FSB1333 DDR 11667 ако това означава нещо за теб |
|
| |||
| |||
| Нещо P43/P45 трябва да направя.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ при избора компютър | bauer24 | Общи Хардуер Чат | 1 | 31ви август 2009 година 12:43 |
| Помощ Избор дънната - Core 2 Quad и Intel P45 DDR 2 Архитектура | mbonwick | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 26 Март 2009 00:00 |
| Помощ за избор на дънна платка | TheDre | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Jan 2008 17:28 |
| Моля помогнете в избора на LCD монитор | markjayne | Графика на карти & Монитори | 1 | 8 януари 2008 13:56 |
| Имате нужда от Помощ за избор на дънна платка | Agon | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 20 август 2007 г 03:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |