![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Právě moje deska smažené (O čas, to bylo asi 2 a půl let aha) a dobře, já možná potřebovat nějakou pomoc nástupu na novou vidět, jak jsem, že ne všichni znalí v získání nového hardwaru oddělení
hm ... co jiného ... Já svůj počítač používat hlavně pro hraní her (WoW lol) a občasné zprávy sem a tam. Omlouváme se předem, pokud to zní malý bit náročné = \
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaký procesor, paměti a grafické karty jsou používáte?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Moje grafická karta je Foxconn Geforce 8500 GT ... S 320gb ATA pevný disk s cca 1G RAM ... pohledu na mé desce, a to říká Duel Core CPU Conroe Presler FSB1333 DDR 11667, pokud to znamená něco pro vás
|
|
|
|||
|
|||
|
P43/P45 nic dělat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
|