![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno je moja matična ploča pržene (O vremena, bilo je oko 2 i pol godina AHA) i dobro sam svibanj potreba neki pomoć branje vanjska novo viđenje kao kako nisam sve što edukovan uzimajući u novi hardver odjel HM ... što još ... Li koristiti moj računalo za gaming uglavnom (WOW lol) i povremenih izvješća tu i tamo. Oprostite unaprijed ako ovo zvuči malen zalogaj zahtjevna = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji CPU i memorije te grafičkom karticom ste prikazivati?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Moj grafičkom karticom je Foxconn Geforce 8500 GT ... Sa 320GB ATA hard disk s oko 1G RAM-a ... gledali na mojoj matičnoj ploči i Internet kaže dvoboj Core CPU Conroe Presler FSB1333 DDR 11667 ako to znači da je nešto za vas |
|
| |||
| |||
| P43/P45 trebali ništa učiniti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Odabir PC | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | 31 kolovoz 2009 12:43 |
| Pomoć Odabir matične ploče - Core 2 Quad i Intel P45 DDR 2 Arhitektura | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 26. ožujak 2009 00:00 |
| Pomoć izboru matične ploče | TheDre | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18 siječanj 2008 17:28 |
| Molimo pomoć u odabiru pravo LCD monitor | markjayne | Graphics Cards & Monitors | 1 | 8. siječanj 2008 13:56 |
| Need Help Odabir matične ploče | Agon | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 20. kolovoz 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |