![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Legutóbb én alaplap sült (About idő, hogy mintegy 2 és fél év aha), és hát szüksége lehet egy kis segítség picking egy újat látni, mint hogy én nem vagyok, hogy jól kezd az új hardver részleg hm ... mi mást ... Használom a számítógépet és a szerencsejáték többnyire (WoW lol) és az alkalmi jelentés itt-ott. Elnézést előre, ha ez hangzik a pici kis igényes = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen CPU, memória és a grafikus kártya van ön fut?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Saját grafikus kártya van a Foxconn Geforce 8500 GT ... A 320GB ATA merevlemezt és körülbelül 1G RAM ... nézett én alaplap, és azt mondja Párbaj Core CPU Conroe Presler FSB1333 DDR 11667, ha ez azt jelenti, hogy valamit meg |
|
| |||
| |||
| Bármi P43/P45 kell tenni.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |