![]() |
|
| |||
| |||
| לוח האם שלי לאחרונה פריד (הגיע הזמן, זה היה בערך 2 וחצי בת aha) ו, טוב, אולי אני צריך קצת עזרה נקרנות חדשה אחת כפי שראו כיצד אני לא כל כך ידע לקבל את החומרה החדשה במחלקה hm ... מה עוד ... אני משתמש במחשב שלי בעיקר משחקים (WOW LOL) ואת הדו"ח מזדמנים פה ושם. סליחה מראש אם זה נשמע מעט א פעוט בדרישה = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה מעבד, זיכרון וכרטיס המסך אתה פועל?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כרטיס המסך שלי הוא Foxconn Geforce 8500 GT ... עם כונן קשיח 320GB ATA עם זיכרון RAM של 1G ... מנקודת מבט על לוח האם שלי וזה אומר דו קרב Core CPU Conroe Presler FSB1333 DDR 11667 אם זה אומר לך משהו |
|
| |||
| |||
| כל דבר צריך לעשות P43/P45.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה בחירת מחשב | bauer24 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 31 אוגוסט 2009 12:43 |
| עזרה בחירת לוח האם - Core 2 Quad ו DDR 2 אינטל P45 אדריכלות | mbonwick | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 26 מרץ 2009 00:00 |
| עזרה בבחירת לוח האם | TheDre | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 ינואר 2008 17:28 |
| בבקשה עזרה בבחירת LCD הזכות לפקח | markjayne | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 8 ינואר 2008 13:56 |
| צריך עזרה בחירת לוח האם | Agon | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -20 לאוגוסט 2007 03:34 |
| שרשרת כלים | |
| |