![]() |
|
| |||
| |||
| Ostatnio moja płyta smażone (O czas, to było około 2 i pół lat aha) i dobrze, może potrzebować pomocy picking obecnie nową widząc jak nie jestem wszyscy wiedzą, że w coraz nowego sprzętu departament hm ... co jeszcze ... Mogę używać komputera głównie do gier (WoW lol) i okazjonalnych sprawozdanie tu i tam. Przepraszam z góry jeśli ta brzmi wee bit wymagających = \ |
|
| |||
| |||
| Jaki procesor, pamięć i karta graficzna są Państwo używają?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Moja karta graficzna jest Foxconn Geforce 8500 GT ... W ATA 320GB dysk twardy z ok. 1G RAM ... Spojrzałem na moje płyty głównej i procesora Core mówi Duel Conroe Presler FSB1333 DDR 11667 oznacza, że jeśli coś do ciebie Ostatnio edytowane przez Eightball, 12 stycznia 2009 w 17:23. |
|
| |||
| |||
| Wszystko P43/P45 powinien zrobić.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| |