Computer Juice  

Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 stycznia 2009, 15:00
Nowe państwa grupy

Eightball is on a distinguished road
Default Wybór nowej płyty głównej

Ostatnio moja płyta smażone (O czas, to było około 2 i pół lat aha) i dobrze, może potrzebować pomocy picking obecnie nową widząc jak nie jestem wszyscy wiedzą, że w coraz nowego sprzętu departament hm ... co jeszcze ... Mogę używać komputera głównie do gier (WoW lol) i okazjonalnych sprawozdanie tu i tam. Przepraszam z góry jeśli ta brzmi wee bit wymagających = \
Reply With Quote
Old 12 stycznia 2009, 16:28
Grupa dawcy

Carbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enough
Send a message via MSN to Carbon

Jaki procesor, pamięć i karta graficzna są Państwo używają?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply With Quote
Old 12 stycznia 2009, 17:08
Nowe państwa grupy

Eightball is on a distinguished road

Moja karta graficzna jest Foxconn Geforce 8500 GT ... W ATA 320GB dysk twardy z ok. 1G RAM ... Spojrzałem na moje płyty głównej i procesora Core mówi Duel Conroe Presler FSB1333 DDR 11667 oznacza, że jeśli coś do ciebie

Ostatnio edytowane przez Eightball, 12 stycznia 2009 w 17:23.
Reply With Quote
Old 12 stycznia 2009, 18:25
Grupa dawcy

Carbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enough
Send a message via MSN to Carbon

Wszystko P43/P45 powinien zrobić.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply With Quote
Reply

Narzędzia wątku

Posting Rules
Ty nie może wysyłać nowe wątki
Ty nie może post replies
Ty nie może narzędzia post
Ty nie może edytować swoje posty

Kod BB jest Na
UśmieszkiNa
[IMG] Kod jest Na
Kod HTML Wyłączony
TrackbacksNa
PingbacksNa
RefbacksWyłączony

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Wszystkie czasy w strefie GMT -7. Teraz jest 14:47.