![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve moja doska opečených (O čas, to bolo asi 2 a pol rokov aha) a dobre, já možná potrebovať nejakú pomoc nástupu na novú vidieť, ako som, že nie všetci znalí v získanie nového hardvéru oddelenia hm ... čo iného ... Já svoj počítač používať hlavne na hranie hier (WoW lol) a občasné správy sem a tam. Ospravedlňujeme sa vopred, ak to znie malý bit náročné = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký procesor, pamäte a grafickej karty sú používate?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Moja grafická karta je Foxconn Geforce 8500 GT ... S 320gb ATA pevný disk s cca 1G RAM ... pohľadu na mojej doske, a to hovorí Duel Core CPU Conroe Presler FSB1333 DDR 11667, ak to znamená niečo pre vás |
|
| |||
| |||
| P43/P45 nič robiť.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help Výber PC | bauer24 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 31.srpna 2009 12:43 |
| Pomoc Výber Motherboard - Core 2 Quad a Intel P45 DDR 2 Architektúra | mbonwick | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 26. marca 2009 00:00 |
| Pomoc výberu dosky | TheDre | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 18. január 2008 17:28 |
| Prosím pomôžte pri výbere správnej LCD monitor | markjayne | Graphics Cards & Monitory | 1 | 8. január 2008 13:56 |
| Need Help voľbe Motherboard | Agon | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 20. augusta 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |