![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно је моја матична плоча пржена (О времена, било је око 2 и по година Аха) и добро сам мај потреба некакав помоћ брање вањска ново виђење као да нисам све што едуковани узимајући у нови хардвер одељење ХМ ... шта још ... Ли да користи мој рачунар за гаминг углавном (УОУ лол) и повремених извјештаја ту и тамо. Извините унапред ако ово звучи мален залогај захтјевна = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који ЦПУ и меморије те графичком картицом сте приказивати?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мој графичком картицом је Фоксцонн ГеФорце 8500 ГТ ... Са 320ГБ АТА хард диск са око 1Г РАМ-а ... гледали на мојој матичној плочи и то каже двобој Цоре ЦПУ Цонрое Преслер ФСБ1333 ДДР 11667 ако то значи да је нешто за вас |
|
| |||
| |||
| П43/П45 требало ништа учинити.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед хелп цхоосинг рачунара | бауер24 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 31 Авг 2009 12:43 |
| Помоћ Избор матичне плоче - Цоре 2 Куад и Интел П45 ДДР 2 Архитектура | мбонуицк | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 26 март 2009 00:00 |
| Помоћ избору матичне плоче | ТхеДре | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 јануар 2008 17:28 |
| Молимо помоћ у одабиру право ЛЦД монитор | маркјаыне | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 8 јануар 2008 13:56 |
| Неед Хелп Избор матичне плоче | Агонију | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 20 аугуст 2007 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |