![]() |
|
| |||
| |||
| Son benim anakart süresi (Hakkında kızarmış, 2 buçuk yaşında Aha hakkında) ve iyi, biraz yardımcı yeni bir tüm bu elde yeni donanım bölümünde bilgili değil nasıl I'm olarak görmeye dışarı toplama gerekebilir oldu HM ... ne ... Ben oyun çoğunlukla (WoW lol) ve ara sıra rapor burada ve benim bilgisayar kullanın. Eğer bu bir çiş gem talep = sesleri önceden Maalesef \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi işlemci, bellek ve grafik kartı çalıştırıyorsunuz?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Benim grafik kartı Foxconn GeForce 8500 GT ise ... Hakkında 1G RAM ... benim anakart üzerinde Looked ile 320GB ATA sabit disk ile ve Duel Core işlemci Conroe Presler FSB1333 DDR 11.667 diyor ki eğer bir anlamı |
|
| |||
| |||
| Her şey P43/P45 yapmalıdır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |