![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно моя материнська плата Фрід (про час, було близько 2 з половиною років AHA), і добре, мені може знадобитися допомога вибираючи новий вигляді про те, як я не все, що добре розбираються в отриманні нових апаратних відділ Хм ... Що ще ... Я використовувати свій комп'ютер для ігор в основному (WoW LOL), а іноді доповідь тут і там. Вибачте заздалегідь, якщо це звучить трохи вимагаючи = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що процесора, пам'яті і відеокарти ви використовуєте?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Моя відеокарти Foxconn GeForce 8500 GT ... З 320GB ATA жорсткі диски близько 1G оперативної пам'яті ... дивилася на мою материнську плату, і вона каже Duel Core процесорів Conroe Presler FSB1333 DDR 11667, якщо це означає, що вам нічого |
|
| |||
| |||
| Всі P43/P45 робити.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога при виборі ПК | bauer24 | Генеральний обладнання чат | 1 | 31 серпня 2009 12:43 |
| Допомога при виборі материнських плат - Core 2 Quad і DDR 2 архітектура Intel P45 | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 26 березня 2009 00:00 |
| Допомога при виборі материнської плати | TheDre | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 18 січня 2008 17:28 |
| Будь ласка, Допомога у виборі найбільш відповідного РК-монітор | markjayne | Графічні карти & Монітори | 1 | 8 січня 2008 13:56 |
| Потрібна допомога у виборі материнської плати | Агон | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 20 серпня 2007 03:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |