![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem viděl hodně věcí o úklid Vašeho skopce nahoru, jsou tyto dobré nápady na prázdniny? Jedním je například čistého Ram @ <link REMOVED, diskutabilní WEBSITE>
Pokud je to něco stojí za to dělat nějaké návrhy na nejlepší freeware app? Thanks in advance, MPenney |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
AFAIK jsou jen dobré, pokud máte málo paměti RAM a je třeba ji používat s rozmyslem.
|
|||
|
|||
|
Díky.
Mpenney |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nikdy jsem o to sám, ale pokud to, co Dave říká, je pravda, budete v pohodě, aniž by ji, pokud jste 2GB (Vždycky jsem byla)
|
|||
|
|||
|
Vidím to trochu jako software, který urychlí vaše internetu.
Pokud váš o 56k může udělat malé zlepšení změnou, jak jsou data stáhli, ale nemůže fyzicky je rychlejší jako položka znamená, že nic jiného. Stejné s RAM, software může být malý vizuální zlepšení, ale váš počítač je jen tak rychle, jak se spec umožňuje. Je to trochu trik. |
|
|
|||
|
|||
|
Také, že je to podvod stránkách. Použít SiteAdvisor.
Ani jedna ze společností informace nebo přímý kontakt informace je mrtvý rozdat o falešné společnosti. O 4 roky se z autorských práv ... Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
Dohodnuto, link v OP odstraněny.
|
|
|
|||
|
|||
|
Byl jsem s použitím FreeRAM XP Pro na tomto PC jsem, že má jen velmi málo paměti. Tento zásah do výkonu v běhu na program FreeRAM učinil PC pomalejší pak neběží to. Ty jsou pravděpodobně lépe bez něj.
|