![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω δει πολλά πράγματα σχετικά με τον καθαρισμό σας ζευγαρώσει μέχρι? Είναι αυτές οι καλές ιδέες για να κάνουμε; Μία για παράδειγμα είναι Καθαριότητα Ram @ <LINK REMOVED, αμφίβολο WEBSITE> Αν είναι κάτι που αξίζει να κάνουν τις προτάσεις τους για το καλύτερο freeware app; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK αυτών είναι καλή μόνο αν έχετε λίγη μνήμη RAM και πρέπει να το χρησιμοποιούν με σύνεση.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποτέ δεν θα ακούσει για τον εαυτό μου, αλλά αν αυτά που λέει ο Dave είναι αλήθεια, θα σας προστίμου, χωρίς αυτό αν έχετε 2GB (Ανέκαθεν ήμουν)
| |||
| |||
| Το βλέπω λίγο σαν λογισμικό που επιταχύνει το διαδίκτυο. Αν σας σχετικά με 56K μπορεί να κάνει μια μικρή βελτίωση από το πώς αλλάζουν τα δεδομένα από το διαδίκτυο, αλλά δεν μπορεί φυσικά να είναι πιο γρήγορα, όπως η γραμμή δηλώνει ότι και τίποτε άλλο δεν έχει. Ίδια με μνήμη RAM, το λογισμικό μπορεί να κάνει μικρές οπτικές βελτιώσεις, αλλά το μηχάνημά σας είναι μόνο τόσο γρήγορα όσο το επιτρέπει spec. Είναι μια κάποια κόλπο. |
|
| |||
| |||
| Επίσης, ότι μια απάτη site. Χρήσηχρήση: SiteAdvisor. Καμία εταιρεία δεν πληροφορίες ή άμεση επαφή πληροφορίες είναι μια νεκρή δώσει μακριά από ανύπαρκτη εταιρεία. Σχετικά με 4 χρόνια από το δικαίωμα του δημιουργού της ... Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Συμφωνηθέντα, σύνδεση στο ΕΠ αφαιρεθεί. |
|
| |||
| |||
| Ήμουν με τη χρήση FreeRAM XP Pro σχετικά με αυτό το PC έχω ότι έχει πολύ μικρή μνήμη. Το hit των επιδόσεων κατά την εκτέλεση του προγράμματος γίνεται FreeRAM τον υπολογιστή πιο αργό τότε δεν θα εκτελείται. Είστε μάλλον σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ας ελπίσουμε ότι όλα τα καθαρά .. 2 | proyal03 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 14 Μαρ 2008 15:45 |
| Η κακή καθαρό αυτό από τώρα και στο εξής και | redden137 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 14 Φεβ 2008 03:32 |
| Ας ελπίσουμε ότι όλα τα καθαρά .. | proyal03 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 71 | 12 Φεβ 2008 13:11 |
| Καθαριότητα εγκατάσταση xp | adrian1982 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 19η Σεπ 2007 14:56 |
| Εαρινό καθαρών | alex | Off Topic Συζήτηση | 15 | 27 Απρ 2007 20:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |