![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam vidio puno stvari o čišćenju vaše ram up; su ti dobre ideje za napraviti? Jedan primjer je čist Ram @ <LINK REMOVED, upitno WEBSITE> Ako je nešto vrijedno radite bilo kakve sugestije o najboljim freeware app? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK to su dobre samo ako imate malo RAM-a i treba ga koristiti mudro.
| |||
| |||
| Hvala. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nikad čuo za to ja osobno, ali ako Dave kaže šta je istina, da ćete biti u redu, bez njega, ako imate 2GB (I uvijek su)
| |||
| |||
| Vidim ga kao bitni softver koji ubrzava vaš internet. Ako je Vaš na 56k svibanj ga napraviti mali napredak promjenom načina na koji se podaci preuzeli, ali se ne može fizički čine ga brže kao redak označava da i ništa drugo. Isti sa RAM-a, softver može učiniti malim vizualna poboljšanja ali vaš Stroj je samo kao brz kao spec. dozvoljava. To je pomalo je trik. |
|
| |||
| |||
| Također, da je to muljaža mjestu. Koristiti SiteAdvisor. Nema tvrtki informacija ili direktan kontakt informacije mrtav dati neke pseudo tvrtke. Oko 4 godine se aktualizacija copyright ... Quote:
|
|
| |||
| |||
| Dogovoreno, link u OP uklonjena. |
|
| |||
| |||
| Sam bio koristeći FreeRAM XP Pro na ovom računalu sam da ima jako malo memorije. Udarac u izvedbi od pokrenete program FreeRAM napravio PC sporiji pa ga ne prikazuju. Vi ste vjerojatno bolje bez njega. |