![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Láttam egy csomó dolog takarítás a RAM-ig, ezek jó ötletek, hogy tegyek? Az egyik például a tiszta Ram @ <link REMOVED, Kétes WEBSITE> Ha van valami amit érdemes csinálni minden javaslatot a legjobb freeware app? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK ezek csak jó, ha kevés RAM és kell használni, hogy bölcsen.
| |||
| |||
| Köszönöm. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| soha nem hallottam magam, de ha mi Dave mondja igaz, akkor nem lesz baj, ha megvan 2GB (mindig is)
| |||
| |||
| Látom, ez egy kicsit olyan, mint a szoftver, hogy felgyorsítja az Ön internet. Ha a 56k is, hogy egy kis javulás megváltoztatásával, hogy a letöltött adatokat, de nem fizikailag, hogy gyorsabb, mint a vonal jelöli, és semmi másra. Ugyanaz a RAM, szoftver kis javulás látható, de a gép csak annyira gyors, mint a spec lehetővé teszi. Ez egy kis trükk. |
|
| |||
| |||
| Is, hogy ez egy átverés oldalon. Használ SiteAdvisor. Nem céginformációk, illetve közvetlen kontaktus adatokat egy halott elajándékoz egy színlelt társaság. Körülbelül 4 évvel a szerzői jogok kelt ... Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Agreed, link in OP távolítani. |
|
| |||
| |||
| Én használ FreeRAM XP Pro ezen a számítógépen van, hogy nagyon kevés memória. A hit teljesítmény futtatását a FreeRAM program készült a PC lassabb, akkor nem fut el. Ön valószínűleg jobb nélküle. |