![]() |
|
| |||
| |||
| ראיתי הרבה דברים בנושא ניקיון את רם מעלה; אלו רעיונות טובים לעשות? אחד למשל נקי רם @ <LINK REMOVED, מפוקפקות WEBSITE> אם היא עושה משהו שווה על כל ההצעות הטובות ביותר freeware App? תודה מראש, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK אלה רק טוב אם יש לך מעט זיכרון RAM ו צריך להשתמש בו wisely.
| |||
| |||
| תודה. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בחיים לא שמעתי את זה בעצמי, אבל מה אם הוא אמיתי, אומר דייב, אתה תהיה בסדר גמור בלי זה אם יש לך 2GB (אני תמיד היה)
| |||
| |||
| אני רואה את זה קצת כמו תוכנות במהירויות של האינטרנט שלך. אם ב 56K הוא עלול לגרום שיפור קטן על ידי שינוי האופן שבו היא להוריד את הנתונים, אך הוא לא יכול לעשות את זה מהר יותר פיזית כמו קו denotes זה ושום דבר אחר. אותו הדבר עם זיכרון RAM, התוכנה תוכל לפעול Visual שיפורים קטנים אבל המחשב שלך הוא רק הכי מהר את spec מאפשר. זה קצת של גימיק. |
|
| |||
| |||
| כמו כן, זה הונאה של האתר. להשתמש SiteAdvisor. אין פרטים על החברה או מגע ישיר מידע הוא מת לתת במתנה זיוף של החברה. עוד על 4 שנים מיום Copyright החוצה ... ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| מוסכם, הקישור op להסירו. |
|
| |||
| |||
| הייתי משתמש FreeRAM XP Pro על זה יש לי מחשב שיש לו מעט מאוד זיכרון. הכה את בביצועים מלפעול FreeRAM את התוכנית עשה את המחשב לאט יותר אז זה לא פועל. אתה כנראה עשיר יותר בלעדיו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כולנו תקווה כי הכל נקי .. 2 | proyal03 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 14th מרץ 2008 15:45 |
| חולה נקי זה מעכשיו גם | redden137 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 14th פברואר 2008 03:32 |
| כולנו תקווה כי הכל נקי .. | proyal03 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 71 | -12 פברואר 2008 13:11 |
| נקה להתקין XP | adrian1982 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 19 ספטמבר 2007 14:56 |
| לנקות נקוי יסודי | אלכס | דיון Off topic | 15 | -27 לאפריל 2007 20:35 |
| שרשרת כלים | |
| |