![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mačiau daiktų daug apie valymo jūsų RAM iki; yra šių idėjų daryti? Vienas pvz yra švarus Ram @ <link REMOVED, abejotinas WEBSITE> Jei tai yra kažkas verta daryti bet kokius pasiūlymus dėl geriausios Freeware app? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK tai yra tik gera, jei turite mažai RAM ir reikia naudoti protingai.
| |||
| |||
| Ačiū. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neteko girdėti, kad jis pats, bet jei kas Dave sako tiesa, you'll be fine, be to, jei turite 2GB (man visada buvo)
| |||
| |||
| Matau kaip programinės įrangos, kad šiek tiek pagreitina savo interneto. Jei jūsų dėl 56K, ji gali šiek tiek pagerėjo pakeitus kaip duomenys perkeliami, bet jis negali fiziškai padaryti jį greičiau, nes eilutė reiškia, kad ir daugiau nieko. Tas pats RAM, programinė įranga gali būti šiek tiek vizualinį patobulinimų, tačiau jūsų kompiuteryje yra tik taip greitai, kaip leidžia Spec. Tai iš Trik bitų. |
|
| |||
| |||
| Be to, tai scam site. Naudoti SiteAdvisor. Nr informacija apie įmonę ar tiesioginio kontakto informacija yra miręs atiduoti iš fiktyvios įmonės. Apie 4 metus iš autorinių teisių nuo ... Citata:
|
|
| |||
| |||
| Sutinku, nuoroda į VP pašalintas. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju FreeRAM XP Pro šis PC turiu, kad turi labai mažai atminties. Vykdant nuo eksploatavimo FreeRAM programa Hit padarė PC lėčiau tada neveikia jis. Jūs tikriausiai geriau be jo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tikimės, kad visi švarus .. 2 | proyal03 | Virus, Spyware & Security | 17 | Kovas 14, 2008 15:45 |
| Netinkamas švarus tai nuo šiol taip pat | redden137 | General Hardware Chat | 8 | 14 vasaris 2008 03:32 |
| Tikimės, kad visi švarus .. | proyal03 | Virus, Spyware & Security | 71 | 12 vasaris 2008 13:11 |
| Švarus įdiegti XP | adrian1982 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 19 rugsėjis 2007 14:56 |
| Pavasario švarus | Alex | Off Topic Discussion | 15 | Balandis 27, 2007 20:35 |
| Temos įrankiai | |
| |