![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu redzējis daudz sīkumi par tīrīšanas savu ram up; ir šie labas idejas darīt? Viens, piemēram, ir tīra Ram @ <link REMOVED, apšaubāms WEBSITE> Ja tas ir kaut vērts jebkādus ierosinājumus par labāko freeware app? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK tie ir tikai labi, ja jums ir maz RAM un nepieciešamība to izmantot saprātīgi.
| |||
| |||
| Pateicība. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nekad nav dzirdējuši par to pats, bet ja tas, ko Dave saka ir taisnība, jums būs labi arī bez tā, ja jums ir 2GB (man vienmēr ir bijis)
| |||
| |||
| Es to redzu kaut ko līdzīgu programmatūru, kas paātrina jūsu internetu. Ja Jūsu uz 56k tas var veikt nelielu uzlabojumu, mainot to, kā dati tiek lejupielādēti, bet tā nevar fiziski padarīt ātrāk līnija nozīmē, ka un nekas cits. Pats ar RAM, programmatūra var panākt, ka nelieli vizuāli uzlabojumi, bet jūsu mašīna ir tikai tik strauji, kā spec atļauj. Tas ir mazliet veidojums. |
|
| |||
| |||
| Arī, ka ir scam site. Lietot SiteAdvisor. Neviens no uzņēmumiem informāciju vai kontaktinformācija ir miris atdot par fiktīvu uzņēmumu. Apmēram 4 gadi no gada autortiesību ... Quote:
|
|
| |||
| |||
| Vienojās saiti OP noņemts. |
|
| |||
| |||
| Man bija, izmantojot FreeRAM XP Pro par šo PC man ir, ka ir ļoti maz atmiņas. Izpildot rādīt FreeRAM programma hit veikts PC lēnāks tad nedarbojas tā. Jūs, iespējams, ir labāk bez tā. |