![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've seen a lot of stuff o sprzątanie Twojego zatkać; są te dobre pomysły robić? Jeden jest na przykład Czystość Ram @ <link REMOVED, Questionable WEBSITE> Jeśli jest coś warte robi jakieś sugestie na temat najlepszych darmowych aplikacji? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK to tylko dobre, jeśli masz mało pamięci RAM i trzeba jej używać mądrze.
| |||
| |||
| Dzięki. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nigdy nie dowiedział się o tym sam, ale jeśli to, co mówi Dave jest prawdą, będziesz dobrze bez niego, jeśli 2GB (zawsze były)
| |||
| |||
| Widzę to trochę jak oprogramowanie, które przyspiesza swój internet. Jeśli na 56k może wnieść niewielką poprawę, zmieniając sposób, w jaki dane są pobierane, ale nie może fizycznie je szybciej jak linia oznacza, że i nic poza tym. To samo z pamięci RAM, oprogramowanie pozwala na małych usprawnień wizualnych ale komputerze jest tylko tak szybko, jak pozwala spec. To jest kawałek od pewien trik. |
|
| |||
| |||
| Ponadto, jest to scam witrynie. Użyć SiteAdvisor. Brak informacji o spółce lub bezpośredni kontakt informacje martwy rozdać z fałszywymi firmy. O 4 lata obecnie z prawa autorskiego ... Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Agreed, link w OP usunięte. |
|
| |||
| |||
| Byłem przy użyciu FreeRAM XP Pro na tym komputerze, że mam bardzo mało pamięci. Hit wydajności z uruchomieniem programu FreeRAM w komputerze nie działa wolniej, a następnie go. Jesteś prawdopodobnie lepiej bez niego. |
![]() |
|
| Zakładki |