![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am vazut o multime de lucruri despre curatenie dvs. până RAM; sunt aceste idei bune de făcut? Una, de exemplu, este curat Ram @ <LINK REMOVED, discutabil WEBSITE> Dacă este ceva de valoare face sugestii cu privire la cele mai bune freeware app? Mulţumesc în avans, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK acestea sunt numai bune, dacă aveţi nevoie de puţină memorie RAM şi să-l folosească cu înţelepciune.
| |||
| |||
| Mulţumesc. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| N-am auzit de ea pe mine, dar dacă Dave spune ce este adevărat, vei fi bine fără el, dacă aveţi 2GB (I au fost întotdeauna)
| |||
| |||
| Vad si eu un pic ca software-ul care viteza dvs. de internet. Dacă pe 56k s-ar putea face o mică îmbunătăţire, prin schimbarea modului în care datele sunt descărcate, dar nu poate fizic face mai repede ca linia denotă că şi nimic altceva. La fel cu memoria RAM, software-ul pot face mici îmbunătăţiri vizuale, dar maşina dvs. este doar la fel de rapid ca la spec. permite. E un pic de un pusti. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, faptul că site-ul este o înşelătorie. Folosi SiteAdvisor. Nu companie informaţii directe sau informaţii de contact este un mort dau de un fals companiei. Despre 4 ani la data de drepturile de autor ... Citat:
|
|
| |||
| |||
| De acord, în legătură OP eliminat. |
|
| |||
| |||
| Am fost, utilizând FreeRAM XP Pro pe acest PC Am că are foarte puţin de memorie. La lovit în performanţă de la difuzare a FreeRAM program face PC-ul mai lent, atunci nu-l execută. Sunteti, probabil, mai bine fără el. |