![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам видео пуно ствари о чишћењу ваше рам уп; су ти добре идеје за направити? Један пример је чист Рам @ <ЛИНК РЕМОВЕД, упитно УЕБСИТЕ> Ако је нешто вредно радите било какве сугестије о најбољим фрееуаре апп? Тханкс ин адванце, МПеннеы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АФАИК то су добре само ако имате мало РАМ-а и треба га користити мудро.
| |||
| |||
| Хвала. Мпеннеы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| никад чуо за то ја лично, али ако Даве каже шта је истина, да ћете бити у реду, без њега, ако имате 2ГБ (И увек су)
| |||
| |||
| Видим га као битни софтвер који убрзава ваш интернет. Ако је Ваш на 56к мај га направити мали напредак променом начина на који се подаци преузели, али се не може физички чине га брже као ред означава да и ништа друго. Исти са РАМ-а, софтвер може да учини малим визуелна побољшања али ваш Машина је само као брз као спец дозвољава. То је помало је трик. |
|
| |||
| |||
| Такође, да је то муљажа месту. Користити СитеАдвисор. Нема фирми информација или директан контакт информације мртав да да неке Псеудо предузећа. Око 4 године се актуализација цопыригхт ... Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Договорено, линк у ОП уклоњена. |
|
| |||
| |||
| ЈА је помоћу ФрееРАМ КСП Про на овом рачунару сам да има јако мало меморије. Ударац у перформансама од покренете програм ФрееРАМ направио ПЦ спорији па га не приказују. Ви сте вероватно боље без њега. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Надам се да сви чисти .. 2 | проыал03 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 17 | 14 март 2008 15:45 |
| Болестан овај чисти од сада као и | редден137 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 14 фебруар 2008 03:32 |
| Надам се да сви чисти .. | проыал03 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 71 | 12 фебруар 2008 13:11 |
| Исту инсталацију ксп | адриан1982 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 19. сеп 2007 14:56 |
| Пролећне чисти | алекс | Офф Топиц Дисцуссион | 15 | 27 април 2007 20:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |