![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я бачив багато речей Про очищення RAM діяльності; ці гарні ідеї робити? Один, наприклад, це Чистота Рам @ <LINK REMOVED, сумнівною WEBSITE> Якщо це щось варто робити будь-які пропозиції про кращих безкоштовних ок? Спасибо заранее, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK це тільки добре, якщо у вас мало оперативної пам'яті і необхідності використовувати її розумно.
| |||
| |||
| Спасибо. Mpenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ніколи не чув сам, але якщо те, що Дейв говорить, правда, вам буде добре без нього, якщо у вас є 2GB (я завжди були)
| |||
| |||
| Я бачу це трохи як програмне забезпечення, прискорює ваш інтернет. Якщо на 56K вона може зробити невелике поліпшення шляхом зміни як завантаження даних, але вона фізично не можуть зробити це швидше, тому що лінія означає, що і більше нічого. Те ж саме з ОЗУ, програма може робити невеликі візуальні поліпшення, але ваша машина так швидко, як специфікація дозволяє. Це трохи трюк. |
|
| |||
| |||
| Крім того, це афера сайті. Використовувати SiteAdvisor. Немає інформації компанії або прямий контактної інформації є мертвим віддати в фіктивні компанії. Близько 4 років з від авторське право ... Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Згоден, ланка в ОП видалені. |
|
| |||
| |||
| Я використав FreeRAM XP Pro на цьому комп'ютері я, що має дуже мало оперативної пам'яті. Удар у виконанні із запуском програми FreeRAM зробив ПК працює повільніше, то воно не виконується. Ви, мабуть, краще без його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сподіваюся, всі чисті .. 2 | proyal03 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 14 березня 2008 15:45 |
| Жорстоке чистої це тепер, а | redden137 | Генеральний обладнання чат | 8 | 14 лютого 2008 03:32 |
| Сподіваюся, всі чисті .. | proyal03 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 71 | 12 лютого 2008 13:11 |
| Чистий установка XP | adrian1982 | Операційні системи Windows | 4 | 19 вересня 2007 14:56 |
| Чистота весна | Alex | Off Topic Discussion | 15 | 27 квітня 2007 20:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |