![]() |
|
| |||
| |||
| Добре ли е да говорите на компютъра ми производителя и те казаха, че е необходимо да се замени моя CMOS батерията (проверих го и той е на правилното напрежение) или замени CMOS Рам ..... каква е CMOS RAM ..... . и как мога да го замените? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият подменяеми част от дънната платка е CMOS батерията, не си чувал CMOS RAM.
| |||
| |||
| и това е точно това, което ми каза производителя ..... Имам everex NM3900W и когато аз я включите го издава сигнал 3-3-1 и те казаха, че е CMOS батерията или CMOS овен ..... така Im на загуба .... Иска ми се да намеря друга COMP че ми хард диск, ще се вписват в |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix BIOS кодекс 3-3-1 = CMOS батсман недостатъчност - Bad CMOS батерията .... така опитайте замяна на батерията.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM мощност лошо Замени CMOS батерията или CMOS RAM, ако е възможно ......... Това е, което му казвам аз и батерията е добра ............ така, каква е CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| Вероятно лошо RAM тогава, че ще бъде свързано с откриването вашия случай и за проверка, че е седнал правилни. Ако имате две пръчки опитате просто изпълняват една или друга страна. |
|
| |||
| |||
| Дейв Както каза по-горе не е здрав части на CMOS. Това е възможно, CMOS чип съдържа малко количество RAM, че притежава настройки, но вие не можете да променяте CMOS RAM, без desoldering на CMOS чип и го заменя afaik. Били ли сте опитвали замяна на батерията? ... Това е възможно, че батерията е повреден или изтекъл. |
|
| |||
| |||
| Аз опитах просто един жезъл в даден момент и Айв опитвали 2 батерии и двете батерии са над 3v така че не улика Предполагам, че ще се опита да намери друг stepnote за да мога да си сложа твърдия диск инча ...... или друга COMP, че ми твърд диск ще работи в |
|
| |||
| |||
| ОК сега аз имам друга батерия и сега му beeping 1-1-1 нищо по този ????? |
|
| |||
| |||
| Единственото друго нещо, което може да опитаме е разчистване на BIOS, само в случай на повредени ....... трябва да има джъмпърен да правя това .... проверете във вашия mobo наръчник за подробности |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна мощност до въпроса - Poss CMOS проблем | camnz | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Юни 2009 01:59 |
| Помощ reseting CMOS на abit ic7 | gr8arrow | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 3 юни 2009 14:25 |
| CMOS часовника Писти Като Спри Гледай в моя лаптоп | danmercer214 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 16-то Feb 2009 20:48 |
| CMOS Проблем (мисля, че ...) | Медуза | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 1-во Апр 2008 06:05 |
| Компютърен проблем - PC не зареждане в CMOS настройка на екрана или прозорец | Мав | Общи Хардуер Чат | 8 | 1-во Март 2007 16:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |