![]() |
|
| |||
| |||
| ok Mluvil jsem k mému počítači výrobce a řekli, že jsem potřeboval nahradit můj CMOS baterie (i kontroluje a má správné napětí) nebo vyměnit CMOS Ram ..... co je CMOS RAM ..... . a jak se mohu nahradit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediným výměnným rámci základní deska je CMOS baterie, nikdy neslyšela CMOS RAM.
| |||
| |||
| a to je právě to, co mi řekl, že výrobce ..... mám everex NM3900W a když jsem ho na to pípne 3-3-1 a řekli, že byl CMOS baterie nebo CMOS berana ..... tak im se ztrátou .... Chtěl bych najít jinou comp, že má pevný disk se vejde do |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix BIOS Kód 3-3-1 = CMOS těstíčku selhání - Bad CMOS baterie .... tak zkuste nahrazující baterie.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM moc špatný Vyměňte baterie nebo CMOS CMOS RAM pokud možno ......... to je co říct, a jeho baterie je dobrá ............ co je CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| Možná špatná RAM pak, že se bude týkat otevření vašeho případu a ověření, že je správně sedí. Pokud máte dvě hole vyzkoušet právě spuštěn jeden nebo druhý. |
|
| |||
| |||
| Jak řekl Dave výše není provozuschopné části CMOS. Je možné, CMOS čip obsahuje malé množství paměti RAM, která drží nastavení, ale není možné měnit CMOS RAM, bez desoldering CMOS čipu a jeho nahrazením afaik. Snažili jste se nahrazuje baterii? ... je možné, že je baterie vadná nebo vypršela. |
|
| |||
| |||
| jsem se pokusil jen jednou nalepit najednou a IVE vyzkoušeli 2 baterie a akumulátory jak mají nad 3v takže nemám ponětí, asi jsem se pokusí najít jinou stepnote tak i my můžeme dát pevný disk palce ...... nebo jiný comp, že má pevný disk bude pracovat v |
|
| |||
| |||
| ok teď mám jiné baterie a nyní její beeping 1-1-1 nic na tom ????? |
|
| |||
| |||
| Jedinou další věc, kterou byste mohli pokusit se schvalování bios, jen v případě, že je poškozen ....... by měla být jumper to udělat .... zkontrolovat v mobo manuální podrobnosti |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové moc nahoru téma - Poss CMOS problém | camnz | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12 června 2009 01:59 |
| Nápověda reseting CMOS na abit ic7 | gr8arrow | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 3. června 2009 14:25 |
| CMOS Hodiny Spustí Jako Stop Pozor na My Laptop | danmercer214 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16 únor 2009 20:48 |
| Problém CMOS (myslím ...) | Medúzáku | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 1. dubna 2008 06:05 |
| Počítačové problém - PC není zavedení CMOS nastavení obrazovky nebo okna | MÁV | Obecné Hardware Chat | 8 | 1. Březen 2007 16:19 |
| Thread Nástroje | |
| |