μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

CMOS Ram

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 08:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CMOS Ram

εντάξει μιλούσα στον υπολογιστή μου κατασκευαστή και είπαν ότι θα απαιτηθεί για την αντικατάσταση της μπαταρίας μου ΚΟΑ (i ελεγχθεί και έχει τη σωστή τάση), ή να αντικαταστήσει το CMOS Ram ..... ποιο είναι το CMOS RAM ..... . και πώς μπορώ να το αντικαταστήσει;
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 08:32
Διαχειριστής Ομάδα

Default CMOS Ram

Το μόνο αντικαταστάσιμες μέρος μιας μητρικής πλακέτας είναι η CMOS μπαταρίας, που ποτέ δεν άκουσε CMOS RAM.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 08:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CMOS Ram

καλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που μου είπε ο κατασκευαστής ..... έχω ένα everex NM3900W και όταν ανάβετε αυτό ηχεί 3-3-1 και τους είπε ότι ήταν η ΚΟΑ μπαταρίας ή ΚΟΑ ram ..... τόσο im με απώλειες .... Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε άλλο comp σκληρό δίσκο μου που θα ταιριάζει στο
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 11:43
Ομάδα Δωρητών

Default CMOS Ram

Phoenix Bios Κωδικός 3-3-1 = CMOS παναρίσματος αποτυχία - Bad CMOS μπαταρία .... οπότε δοκιμάστε την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CMOS Ram

3-3-1 CMOS RAM εξουσία κακή Αντικαταστήστε την μπαταρία ή CMOS CMOS RAM αν είναι δυνατόν ......... αυτό είναι που μου το λέει και η μπαταρία είναι καλή ............ ναι, ποιο είναι το CMOS RAM ??????
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:43
Διαχειριστής Ομάδα

Default CMOS Ram

Πιθανώς κακή RAM τότε, που θα συνεπάγεται το άνοιγμα και έλεγχο η υπόθεσή σας είναι σωστή κάθονται.

Αν έχετε δύο μπαστούνια προσπαθήσουμε απλώς εκτελεί μία ή την άλλη.
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:45
Ομάδα Δωρητών

Default CMOS Ram

Dave Όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει εξαρτήματα του CMOS. Είναι δυνατόν η CMOS τσιπ περιέχει μικρή ποσότητα της μνήμης RAM που κρατά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε CMOS RAM, ΧΩΡΙΣ desoldering το CMOS Chip και τον αντικαθιστά afaik.

Έχετε δοκιμάσει την αντικατάσταση της μπαταρίας; ... είναι πιθανό ότι η μπαταρία είναι ελαττωματικό ή λήξει.
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CMOS Ram

Έχω δοκιμάσει μόνο ένα stick σε μια στιγμή και IVE TRIED 2 μπαταρίες και τις ηλεκτρικές στήλες και οι δύο έχουν πάνω από 3V
έτσι δεν έχω καμία ένδειξη Μάλλον θα προσπαθήσει να βρει άλλη stepnote έτσι μπορώ να μου σκληρό δίσκο ή σε άλλο in. ...... comp ότι μου σκληρό δίσκο θα λειτουργήσει σε
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CMOS Ram

ok τώρα έχω μια άλλη μπαταρία και τώρα, την beeping 1-1-1 τίποτα που ?????
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 16:57
Ομάδα Δωρητών

Default CMOS Ram

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να προσπαθήσει εκκαθάρισης είναι το BIOS, μόνο σε περίπτωση που είναι κατεστραμμένο ....... θα πρέπει να υπάρχει ένα jumper για να γίνει αυτό .... check in σας mobo εγχειρίδιο για λεπτομέρειες
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.