![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εντάξει μιλούσα στον υπολογιστή μου κατασκευαστή και είπαν ότι θα απαιτηθεί για την αντικατάσταση της μπαταρίας μου ΚΟΑ (i ελεγχθεί και έχει τη σωστή τάση), ή να αντικαταστήσει το CMOS Ram ..... ποιο είναι το CMOS RAM ..... . και πώς μπορώ να το αντικαταστήσει;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Το μόνο αντικαταστάσιμες μέρος μιας μητρικής πλακέτας είναι η CMOS μπαταρίας, που ποτέ δεν άκουσε CMOS RAM.
|
|||
|
|||
|
καλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που μου είπε ο κατασκευαστής ..... έχω ένα everex NM3900W και όταν ανάβετε αυτό ηχεί 3-3-1 και τους είπε ότι ήταν η ΚΟΑ μπαταρίας ή ΚΟΑ ram ..... τόσο im με απώλειες .... Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε άλλο comp σκληρό δίσκο μου που θα ταιριάζει στο
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Phoenix Bios Κωδικός 3-3-1 = CMOS παναρίσματος αποτυχία - Bad CMOS μπαταρία .... οπότε δοκιμάστε την αντικατάσταση της μπαταρίας.
|
|||
|
|||
|
3-3-1 CMOS RAM εξουσία κακή Αντικαταστήστε την μπαταρία ή CMOS CMOS RAM αν είναι δυνατόν ......... αυτό είναι που μου το λέει και η μπαταρία είναι καλή ............ ναι, ποιο είναι το CMOS RAM ??????
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιθανώς κακή RAM τότε, που θα συνεπάγεται το άνοιγμα και έλεγχο η υπόθεσή σας είναι σωστή κάθονται.
Αν έχετε δύο μπαστούνια προσπαθήσουμε απλώς εκτελεί μία ή την άλλη. |
|
|
|||
|
|||
|
Dave Όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει εξαρτήματα του CMOS. Είναι δυνατόν η CMOS τσιπ περιέχει μικρή ποσότητα της μνήμης RAM που κρατά τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε CMOS RAM, ΧΩΡΙΣ desoldering το CMOS Chip και τον αντικαθιστά afaik.
Έχετε δοκιμάσει την αντικατάσταση της μπαταρίας; ... είναι πιθανό ότι η μπαταρία είναι ελαττωματικό ή λήξει. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω δοκιμάσει μόνο ένα stick σε μια στιγμή και IVE TRIED 2 μπαταρίες και τις ηλεκτρικές στήλες και οι δύο έχουν πάνω από 3V
έτσι δεν έχω καμία ένδειξη Μάλλον θα προσπαθήσει να βρει άλλη stepnote έτσι μπορώ να μου σκληρό δίσκο ή σε άλλο in. ...... comp ότι μου σκληρό δίσκο θα λειτουργήσει σε |
|
|
|||
|
|||
|
ok τώρα έχω μια άλλη μπαταρία και τώρα, την beeping 1-1-1 τίποτα που ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να προσπαθήσει εκκαθάρισης είναι το BIOS, μόνο σε περίπτωση που είναι κατεστραμμένο ....... θα πρέπει να υπάρχει ένα jumper για να γίνει αυτό .... check in σας mobo εγχειρίδιο για λεπτομέρειες
|