![]() |
|
| |||
| |||
| u redu Ja sam govorio da moj proizvođač računala i oni je rekao da mi je trebalo da zamijenite moje CMOS bateriju (i to ček i on ima ispravan napon) ili zamijeniti CMOS Ram ..... što je CMOS RAM-a ..... . i kako činiti ja ga zamijeniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo zamjenjive dio matične ploče je CMOS baterija, nikad čuo za CMOS RAM-a.
| |||
| |||
| dobro to je samo ono što proizvođač rekao mi je ..... imam Ikada NM3900W i kad sam se da ga na to će se oglasiti 3-3-1 i rekli su da je CMOS baterija ili CMOS RAM ..... tako da im na gubitku .... ja želim mogao naći drugi comp taj moj hard disk će se uklopiti u |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix Bios Šifra 3-3-1 = CMOS tijesto neuspjeha - Bad CMOS baterija .... pa pokušajte zamijeniti bateriju.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM-a moći loše Vratite CMOS bateriju ili CMOS RAM-a ako je moguće ......... to je ono što mi govori i njegova baterija je dobra ............ tako što je CMOS RAM-a ?????? |
|
| |||
| |||
| Možda loše RAM onda, koji će uključivati otvaranje slučaj i provjera je sjedi ispraviti. Ako imate dva štapića probati trčanje samo jedno ili drugo. |
|
| |||
| |||
| Kao što je David rekao gore nema servisirati dijelove CMOS. Moguće je CMOS čip sadrži malu količinu RAM-a koji sadrži postavke, ali ne možete promijeniti CMOS RAM-a, bez desoldering CMOS chip i zamjenjujući ga afaik. Jeste li pokušao zamijeniti bateriju? ... moguće je da je baterija pogrešnog ili je istekao. |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam samo jedan štap na vrijeme i ive pokušao 2 baterije te obje baterije imaju preko 3v pa ja imati nijedan nit misli JA pogodak JA htijenje pokušati pronaći drugi stepnote na taj način ja mogu baciti moj hard disk i. ...... ili drugi comp taj moj hard disk će raditi u |
|
| |||
| |||
| ok sad imam drugačiji baterije i sada svoje beeping 1-1-1 išta o tome ????? |
|
| |||
| |||
| Jedini drugi predmet te mogao probati je kliring bios, samo u slučaju da je korumpiran ....... ima bi trebao biti kratkospojnik to učiniti .... provjeriti u mobo priručnik za detalje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Snaga računala up problem - Poss CMOS problem | camnz | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 12. lipnja 2009 01:59 |
| Pomoć reseting CMOS na abit ic7 | gr8arrow | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 3. lipnja 2009 14:25 |
| CMOS Clock runs Poput Stop Watch u moj laptop | danmercer214 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 16. veljača 2009 20:48 |
| CMOS Problem (mislim ...) | JellyMan | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 1. travanj 2008 06:05 |
| Computer problem - PC ne booting u CMOS setup screen ili Windows | mav | General Hardware Chat | 8 | 1. ožujak 2007 16:19 |
| Thread Tools | |
| |