![]() |
|
| |||
| |||
| OK Én beszélek a saját számítógép gyártójával, és azt mondták, hogy szükség van, hogy én CMOS elem (Megnéztem, és azt a megfelelő feszültség), vagy cserélje ki a CMOS-Ram ..... mi az a CMOS RAM ..... ., és hogyan tudom cserélni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen, cserélhető része egy alaplap a CMOS elem, soha nem hallott a CMOS RAM.
| |||
| |||
| és ez csak amit a gyártó azt mondta nekem ..... Van egy Everex NM3900W és mikor kapcsolja be, hogy sípol, 3-3-1, és azt mondta, hogy a CMOS elem vagy CMOS RAM ..... im so a veszteség .... Bárcsak találnék egy kötelező, hogy a merevlemezen összeilleszt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix Bios kód 3-3-1 = CMOS batter failure - Bad CMOS elem .... így próbálja helyettesíti az akkumulátort.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM rossz teljesítmény vissza a CMOS elem vagy CMOS RAM ha lehet ......... Ez az, amit annak mondani, és az akkumulátor jó ............ igen, mi az a CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| Esetleg rossz RAM aztán, hogy be kell vonni a nyitó és ellenőrzés esetén az ülő helyes. Ha két botszékek próbáld csak futó egyik vagy a másik. |
|
| |||
| |||
| Mivel a fent említett Dave nincs használható része a CMOS. Lehetséges a CMOS chip tartalmaz egy kis RAM, hogy az a beállítás, de nem tudja megváltoztatni CMOS RAM, anélkül, hogy a CMOS DESOLDERING Chip és azt helyettesítő AFAIK. Ön próbálta helyettesíti az akkumulátort? ... Lehetséges, hogy az akkumulátor a hibás vagy lejárt. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam csak egy bottal és egy időben ive próbált 2 elemeket és akkumulátorokat a több mint 3V Úgyhogy nincs clue Azt hiszem, meg kell találnia egy másik STEPnote tehát én is tette a merevlemezt hüvelyk ...... vagy más kötelező, hogy a merevlemezen dolgozik |
|
| |||
| |||
| OK most már egy másik akkumulátort, és most a csipogó 1-1-1 semmit, hogy ????? |
|
| |||
| |||
| Az egyetlen dolog Megpróbálhatja a tisztás a BIOS, csak abban az esetben, ha ez sérült ....... ki kell dolgozni egy olyan jumper, hogy ezt .... ellenőrizze a mobo kézikönyv részletesen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép bekapcsolása kérdés - Poss CMOS probléma | camnz | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 12. június 2009 01:59 |
| Segítség reseting CMOS az Abit ic7 | gr8arrow | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 3. június 2009 14:25 |
| CMOS Óra Futtatja Mint Stop Watch My Laptop | danmercer214 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 16. február 2009 20:48 |
| CMOS probléma (azt hiszem ...) | Puhabõrû | Processzorok, alaplapok és RAM | 18 | 1. április 2008 06:05 |
| Számítógépes probléma - PC nem indítást a CMOS beállító képernyő vagy a Windows | MÁV | Általános fémáru Chat | 8 | 1. március 2007 16:19 |
| Téma eszközök | |
| |