![]() |
|
| |||
| |||
| אישור דיברתי יצרן המחשב שלי והם אמרו כי הייתי צריכה להחליף את הסוללה cmos (בדקתי את זה ואת זה יש לתקן את וולטג) או להחליף את רם CMOS ..... מהו CMOS RAM ..... . וכיצד אוכל להחליף אותו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק חלק להחלפה של לוח האם הוא CMOS סוללה, לא שמעתי CMOS RAM.
| |||
| |||
| ובכן זה בדיוק מה היצרן אמר לי ..... יש לי everex NM3900W וכאשר אני פונה זה על זה beeps 3-3-1 והם אמרו שזה היה cmos הסוללה או cmos רם ..... כך IM בשעה הפסד .... הלוואי שיכולתי למצוא עוד comp כי הכונן הקשיח שלי יהיה מתאים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix BIOS קוד 3-3-1 = CMOS החובט אי - רע CMOS הסוללה .... כדי לנסות להחליף את הסוללה.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM כוח רע CMOS החלף את הסוללה או CMOS RAM אם אפשר ......... זה מה את אומרת לי את הסוללה טוב ............ אז מה הוא CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| זיכרון RAM אז אולי רע, זה יהיה כרוך שפתח את המקרה ובדיקת מיושב הוא הנכון. אם יש לך שני מקלות לנסות לפעול רק אחד או השני. |
|
| |||
| |||
| כמו דייב אמר לעיל אין שמוש חלקי של CMOS. ניתן את הצ 'יפ CMOS מכיל כמות קטנה של זיכרון RAM שמכיל את הגדרות, אך לא תוכל לשנות CMOS ראם, ללא desoldering את שבב CMOS ו afaik להחליף אותו. האם ניסית להחליף את הסוללה? ... זה אפשרי, כי הסוללה היא פגומה או שפג תוקפם. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי רק מקל אחד בכל פעם שניסיתי ive ו 2 סוללות וכן את הסוללות יש מעל 3v לכן אין לי מושג אני מניח שאני אנסה למצוא stepnote אחר כך אני יכול לשים את הדיסק הקשיח למערכת ...... או אחר comp כי הכונן הקשיח שלי יעבוד ב |
|
| |||
| |||
| עכשיו יש לי אישור אחר הסוללה ואילו כעת את beeping 1-1-1 משהו על זה ????? |
|
| |||
| |||
| רק דבר אחר שאתה יכול לנסות הוא לנקות את ה-BIOS, רק במקרה זה פגום ....... שם צריך להיות דלגן לשם כך .... בדוק את mobo ידני לפרטים נוספים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב את הכוח בעיה - בעיה Poss CMOS | camnz | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 12th יוני 2009 01:59 |
| עזרה איפוס cmos ב abit ic7 | gr8arrow | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 3rd יוני 2009 14:25 |
| CMOS השעון מציג עצור שעונים כמו שלי Laptop | danmercer214 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 16th פברואר 2009 20:48 |
| CMOS הבעיה (אני חושב ...) | JellyMan | CPUs, Motherboards & RAM | 18 | ב -1 לאפריל 2008 06:05 |
| מחשב בעיה - מחשב לא באתחול cmos לתוך תוכנית ההתקנה של המסך או חלונות | mav | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ב -1 מרץ 2007 16:19 |
| שרשרת כלים | |
| |