![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, aš kalbėjau su savo kompiuterio gamintoju ir pasakė, kad man reikia pakeisti savo CMOS baterija (i patikrinta, ir ji yra teisinga įtampą) arba pakeisti CMOS Ram ..... Kas yra CMOS RAM ..... . ir kaip man jį pakeisti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tik keičiamais dalis Portatiles CMOS baterija, niekada girdėjote apie CMOS RAM.
|
|||
|
|||
|
ir tai yra tai, ką gamintojas sako man ..... turiu everex NM3900W ir kai aš ją įjungti ji pypteli 3-3-1, ir jie pasakė, kad buvo CMOS baterija ar CMOS RAM ..... tai im nuostolingai .... Norėčiau galėtų rasti kitą KOMP kad mano kietąjį diską tilps į
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Phoenix BIOS kodas 3-3-1 = CMOS tešlą nepakankamumas - Bad CMOS baterija .... todėl pabandykite pakeisti bateriją.
|
|||
|
|||
|
3-3-1 CMOS RAM galia neblogai Pakeisti CMOS baterija ar CMOS RAM, jei įmanoma ......... Tai, ką jos sako man ir baterija gera ............ tai, kas yra CMOS RAM ??????
|
|
|
|||
|
|||
|
Galbūt blogai RAM tada, kad reikės atidaryti jūsų atveju ir tikrinant jis sėdi teisingai.
Jei turite dvi lazdos bandyti tiesiog veikia viena ar kita. |
|
|
|||
|
|||
|
Kaip minėta pirmiau, Dave nėra jokių dalių, į CMOS. Įmanoma CMOS lustą, kuriame yra nedidelis kiekis RAM, kad turi parametrus, bet negalite pakeisti CMOS RAM, be DESOLDERING CMOS Chip ir pakeisti ją afaik.
Jūs bandė pakeisti bateriją? ... Gali būti, kad baterija yra su defektais arba pasibaigęs. |
|
|
|||
|
|||
|
Aš išbandžiau tik vieną kortelę vienu metu, ir IVE stengėsi 2 baterijų ir akumuliatorių tiek per 3V
taigi aš ne raktas Manau bandys surasti kitą stepnote, kad aš galiu įdėti savo kietajame diske in ...... ar kitą NPI, kad mano kietasis diskas dirbs |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, dabar aš turiu įvairių bateriją ir dabar jo garso signalų 1-1-1 nieko kad ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Tik kitas dalykas, gali bandyti yra kliringo BIOS, tik jei ji yra sugadinta ....... reikėtų Jumper tai padaryti .... čekio MOBO vadove
|