![]() |
|
| |||
| |||
| ok Hovoril som k môjmu počítaču výrobcu a povedali, že som potreboval nahradiť môj CMOS batérie (aj kontroluje a má správne napätie) alebo vymeniť CMOS Ram ..... čo je CMOS RAM ..... . a ako sa môžem nahradiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediným výmenným rámci základná doska je CMOS batérie, nikdy neslyšela CMOS RAM.
| |||
| |||
| a to je práve to, čo mi povedal, že výrobca ..... mám everex NM3900W a keď som ho na to pípne 3-3-1 a povedali, že bol CMOS batéria alebo CMOS barana ..... tak im so stratou .... Chtěl bych nájsť inú comp, že má pevný disk sa zmestí do |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix BIOS Kód 3-3-1 = CMOS cestíčku zlyhania - Bad CMOS batérie .... tak skúste nahrádzajúci batérie.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM moc špatný Vymeňte batérie alebo CMOS CMOS RAM pokiaľ možno ......... to je čo povedať, a jeho batéria je dobrá ............ čo je CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| Možná zlá RAM potom, že sa bude týkať otvorenia vášho prípadu a overenie, že je správne sedí. Ak máte dve palice vyskúšať práve spustený jeden alebo druhý. |
|
| |||
| |||
| Ako povedal Dave vyššie nie je funkčné časti CMOS. Je možné, CMOS čip obsahuje malé množstvo pamäte RAM, ktorá drží nastavenia, ale nie je možné meniť CMOS RAM, bez desoldering CMOS čipu a jeho nahradením AFAIK. Snažili ste sa nahrádza batériu? ... je možné, že je batéria vadná alebo vypršala. |
|
| |||
| |||
| som sa pokúsil len raz nalepit naraz a IVE vyskúšali 2 batérie a akumulátory ako majú nad 3V takže nemám potuchy, asi som sa pokúsia nájsť inú stepnote tak aj my môžeme dať pevný disk palce ...... alebo iný comp, že má pevný disk bude pracovať v |
|
| |||
| |||
| ok teraz mám iné batérie a teraz jej beeping 1-1-1 nič na tom ????? |
|
| |||
| |||
| Jedinou ďalšiu vec, ktorú by ste mohli pokúsiť sa schvaľovania bios, len v prípade, že je poškodený ....... by mala byť jumper to urobiť .... skontrolovať v Mobo manuálna podrobnosti |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové moc hore tému - Poss CMOS problém | camnz | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12 júna 2009 01:59 |
| Pomoc reseting CMOS na abit ic7 | gr8arrow | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 3. júna 2009 14:25 |
| CMOS Hodiny Spustí Ako Stop Pozor na My Laptop | danmercer214 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16 február 2009 20:48 |
| Problém CMOS (myslím ...) | Medúzáku | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 1. apríla 2008 06:05 |
| Počítačové problém - PC nie je zavedenie CMOS nastavenia obrazovky alebo okna | MÁV | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 1. Marec 2007 16:19 |
| Thread Tools | |
| |