![]() |
|
| |||
| |||
| ок био сам разговарао са мојим произвођача рачунара и они је рекао да ми је потребно заменити моју ЦМОС батерија (и то проверити и има исправан напон) или заменити ЦМОС Рам ..... Шта је ЦМОС РАМ-а ..... . и како сам га заменити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини замјенљив део је матична плоча је ЦМОС батерија, никад чуо за ЦМОС РАМ-а.
| |||
| |||
| добро то је само оно што ми је рекао произвођача ..... имам еверекс НМ3900У и кад сам га на то беепс 3-3-1 и они је рекао да је ЦМОС батерија или ЦМОС рам ..... па им на губитку .... ЈА жеља ЈА могао наћи други цомп да мој хард диск ће стати у |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пхоеникс Биос Шифра 3-3-1 = ЦМОС тесто фаилуре - Бад ЦМОС батерија .... па покушајте мењати батерије.
| |||
| |||
| 3-3-1 ЦМОС РАМ моћ лош Замени ЦМОС батерија или ЦМОС РАМ-а, ако је могуће ......... То је оно што мене и његова прича је батерија добра ............ тако што је ЦМОС РАМ-а ?????? |
|
| |||
| |||
| Можда лоше РАМ тада, која ће укључивати и ваш случај отварање и проверу је седи тачни. Ако имате две палице пробати трчање само једно или друго. |
|
| |||
| |||
| Као што је горе, рекао је Даве нема трајан делова ЦМОС. Могуће је ЦМОС чип садржи мале количине РАМ-а који држи подешавањима, али не можете променити ЦМОС РАМ-а, без десолдеринг ЦМОС Цхип и замени га афаик. Јесте ли покушао замени батерију? ... Могуће је да је батерија или неисправан истекао. |
|
| |||
| |||
| Покушао сам само један стицк на време и иве суђен 2 батерије и акумулатори обе имају преко 3В па ми немамо индиција Ваљда ћу покушати пронаћи неки други степноте како ја могу ставити мој хард диск ин ...... или други цомп да мој хард диск ће радити у |
|
| |||
| |||
| ок сад имам другу батерију и сада у својој беепинг 1-1-1 било што о томе ????? |
|
| |||
| |||
| Једина друга ствар коју би могли покушати да се разведрава БИОС, у случају да је оштећена ....... тамо би требао бити јумпер за то .... проверите у вашем мобо приручник за детаље |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Снага рачунара уп проблем - Посс ЦМОС проблем | цамнз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12. јуна 2009 01:59 |
| Помоћ ресетинг ЦМОС на абит иц7 | гр8арроу | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 3. јуна 2009 14:25 |
| ЦМОС Цлоцк рунс Сличан Стоп Уатцх у мој лаптоп | данмерцер214 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 16 фебруар 2009 20:48 |
| ЦМОС Проблем (мислим ...) | ЈеллыМан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 1 април 2008 06:05 |
| Цомпутер проблем - ПЦ не боотинг у ЦМОС сетуп сцреен или Уиндоус | Мав | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 1 март 2007 16:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |