![]() |
|
| |||
| |||
| tamam benim bilgisayar üreticisi konuşuyordum ve onlar i (benim CMOS pili değiştirmek için gerekli söyledi kontrol ve doğru gerilim vardır) veya CMOS Ram yerine ..... ne CMOS RAM ..... ise . ve nasıl değiştiririm? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir anakart ve tek değiştirilebilir parçası CMOS pil, CMOS RAM duydum asla.
| |||
| |||
| bu sadece ne üretici yaz ..... ben söyledim bir everex NM3900W ve ben bunu çevirmek bip sesi duyulur 3-3-1 ve bu CMOS batarya veya CMOS RAM ..... böylece Sohbet olduğunu söyledi zararına .... I Wish I başka bir Zorunlu benim sabit sürücüsüne uygun olacağı bulabilirdiniz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix Bios Kodu 3-3-1 = CMOS meyilli hatası - Kötü CMOS batarya .... böylece pil yerine deneyin.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM güç kötü Değiştir CMOS batarya veya CMOS RAM mümkünse ......... Bu onun ve batarya iyi ............ ne CMOS RAM ?????? bana ne söylüyor |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen kötü RAM sonra, bu durum açılış içerir ve bu doğru oturmuş bir kontrol. Eğer iki sopalarla sadece bir diğer VEYA çalışan deneyin. |
|
| |||
| |||
| Olarak Dave burada CMOS hiçbir işe yarar parçaları ise yukarıdaki söyledi. Bu CMOS çip mümkündür RAM bu ayarları tutan bir miktar içerir, ancak, CMOS Chip desoldering ve afaik yerine olmadan CMOS RAM değiştiremezsiniz. Bir batarya yerine denediniz mi? ... Bu pil hatalı olabilir veya süresi doldu. |
|
| |||
| |||
| Bir anda sadece bir sopa denedim ve ive ve 2 pil denedim gerek pil 3V üzerinde bu yüzden hiçbir ipucu i bu benim sabit disk in ...... veya başka bir Zorunlu benim sabit sürücüsünde çalışır koymak başka bir stepnote bulmaya çalışacağız tahmin var |
|
| |||
| |||
| tamam şimdi i ve farklı bir batarya var bugün Bip bu ????? üzerinde 1-1-1 şey |
|
| |||
| |||
| Size deneyebilirsiniz diğer tek şey, sadece case it's bozuk ....... BIOS temizlenmesi olduğunu Bu .... yapmak için bir anahtar olmalıdır sizin mobo kontrol Detaylar için manuel |
![]() |
|
| Bookmarks |