![]() |
|
| |||
| |||
| OK Я говорив з моїм комп'ютером виробника, і вони сказали, що мені необхідно замінити моєї батареї CMOS (я перевірив це і має правильне напруга) або замінити CMOS RAM ..... Що таке CMOS RAM ..... . і як я можу її замінити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки змінні частини плати батареї CMOS, ніколи не чули про CMOS RAM.
| |||
| |||
| Ну це тільки те, що виробник заявив мені ..... я Everex NM3900W і коли я включу пищить 3-3-1, і вони сказали, що батареї CMOS або CMOS RAM ..... таким IM на збиток .... Я бажаю знайшов іншу Comp, що мій жорсткий диск поміститься в |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phoenix BIOS кодекс 3-3-1 = CMOS провал тесту - Погано батареї CMOS .... тому спробуйте замінити акумулятор.
| |||
| |||
| 3-3-1 CMOS RAM влади погано Замініть батареї CMOS або КМОП-пам'яті, якщо можливо ......... Ось що розповідає мені свою і батарея гарна ............ Так у чому ж CMOS RAM ?????? |
|
| |||
| |||
| Можливо, поганої пам'яті те, що буде передбачати відкриття вашої справи і перевіряючи сидить правильно. Якщо у вас є дві палиці, спробуйте виконати одну або іншу. |
|
| |||
| |||
| Як говорить Дейв вище немає частин, що обслуговуються в незалежній пам'яті. Це можливо CMOS чіп містить невелику кількість оперативної пам'яті, яка містить установки, але ви не можете змінити CMOS RAM, без отпайкі Chip CMOS і замінивши його AFAIK. Ви намагалися замінити батарею? ... Цілком можливо, акумулятор що несправний або закінчився. |
|
| |||
| |||
| Я пробував одну палицю в той час і Ive намагався 2 батареї та акумулятори обидва мають більш 3v тому що я гадки не мають, я думаю, я постараюся знайти інший stepnote, щоб я міг покласти мій жорсткий диск дюйма ...... або іншого Comp, що мій жорсткий диск буде працювати в |
|
| |||
| |||
| OK Тепер я маю інша акумулятор і тепер його звуковим 1-1-1 нічого з цього ????? |
|
| |||
| |||
| Єдине, що ви могли би спробувати це очищення BIOS, про всяк випадок це пошкоджені ....... повинна бути перемичка для цього .... Перевірте вашу плат посібник для докладніше |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні потужності до випуску - м'яч CMOS проблема | camnz | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 червня 2009 01:59 |
| Допомога скидання CMOS на ABIT IC7 | gr8arrow | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 3 червня 2009 14:25 |
| CMOS годинник біжить, як секундомір у Мій ноутбук | danmercer214 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 16 лютого 2009 20:48 |
| CMOS проблема (я думаю ...) | JellyMan | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 1 квітня 2008 06:05 |
| Комп'ютерна проблема - комп'ютер не завантаження в CMOS або екрані установки Windows | МАВ | Генеральний обладнання чат | 8 | 1 березня 2007 16:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |